Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Havennummers Nandi Dijkstra, HR Mercurius Shipping

Het is een bekende binnenvaartonderneming, met schepen die frequent heen en weer varen over het Rotterdamse havenwater. Maar niet alleen daar: ze vervoeren hun vracht ook over de grens naar Duitsland, België en Frankrijk.

DeltaPORT Donatiefonds onthaalt ontvangers

Het DeltaPORT Donatiefonds heeft, samen het met Havenbedrijf Rotterdam, vertegenwoordigers ontvangen van organisaties die in 2015 van het fonds een donatie hebben gekregen. Het DeltaPORT Donatiefonds heeft in 2015 ruim 300.000 euro uitgekeerd.

Maritieme Techniek op Hogeschool Rotterdam

Michael Verdoold is student Maritieme Techniek aan Hogeschool Rotterdam en werkt mee als projectleider aan het programma Aquabots. Hij is net begonnen aan een uitdagend afstudeerproject van 20 weken met als doel een onderwaterrobot te maken.

Transport & Logistiek op het Maerlant

Een beroepskeuze maken als je 13/14 jaar oud bent is lastig! Welke vakrichting ga je kiezen in de 3e klas?

Een beroepskeuze maken is best lastig

Op de Techno Mavo van het Penta college CSG kun je een uitdagende opleiding krijgen. Ben jij een nieuwsgierige, onderzoekende jongen of meid? Dan kun je bij deze excellente school goed aan je trekken komen.

Lezersactie: Gratis deelnamebewijs Studiekeuze1Dag

Team Talent Gezocht! geeft in samenwerking met KickStart Studiekeuze 2 deelnamebewijzen voor de De Studiekeuzein1Dag training weg aan de personen die het juiste antwoord weten op het raadsel.

Technasium Hellevoetsluis iets voor jou?

Het technasium is een onderwijsstroom in Nederland voor vwo en havo. Centraal in deze onderwijsvorm staan de bètavakken. Op het Helinium maak je in de brugklassen VWO PLus en VWO/HAVO in twee projecten van acht weken kennis met de aanpak en mogelijkheden.

Stage lopen en werken aan bijzondere projecten

Tom van der Graaff volgt de opleiding Technicus (werkveld Werktuigbouwkunde) bij het Albeda College. Krijg een indruk van Tom en zijn leer- en werkomgeving: lees het interview met hem.

iTanks Students gaat verder als Ivy Global

Ivy Global realiseert technische projecten door het inzetten van hogeropgeleide, technische studenten. Wat is jouw idee? Onze studenten realiseren het!

Elektrotechniek op de Hogeschool Rotterdam

Elrick Weterings, Matthijs Huisman, Maarten Klos en Berend van Hoek volgende die opleiding. Ben je graag bezig met elektronica, programmen of energievraagstukken, nieuwsgierig en heb je affiniteit met wis- en natuurkunde dan is dit echt iets voor jou!