Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Inovatieve ombouw van kolencentrale naar biomassa

Doel van deze showcase is om de mogelijkheden te onderzoeken van een innovatieve technologie om zo kostenefficiënt en flexibel mogelijk te zijn bij levering van duurzame elektriciteit én warmte uit een 100% biomassagestookte energiecentrale.

Investeren in state-of-the-art faciliteiten

RDM Centre of Expertise en Hogeschool Rotterdam investeren in state-of-the-art faciliteiten die bedrijven en onderwijsinstellingen alleen niet zouden kunnen realiseren.

Participatie in haven van Pecém

Op 24 oktober tekenden Allard Castelein, CEO Havenbedrijf Rotterdam, en Camilo Santana, Gouverneur van de Braziliaanse deelstaat Ceará, de investeringsovereenkomst voor participatie van het Havenbedrijf Rotterdam in Pecém.

Treinverbinding tussen Zuid-Polen en Moerdijk

De Nederlandse logistieke dienstverlener Schavemaker vergroot de overslagcapaciteit van zijn railterminal ten zuidwesten van de Poolse stad Wroclaw door het verlengen van twee spoorbanen.

Blockchain pilot rond containerlogistiek

ABN AMRO, Samsung SDS en Havenbedrijf Rotterdam starten blockchain pilot rond containerlogistiek

Recordlading 50.000 ton piekijzer in haven

andaag arriveert een bulkschip met een recordtonnage van 50.000 ton piekijzer in de haven van Rotterdam. Carbones Holding GmbH, een grote Oostenrijkse distributeur van metaalproducten, heeft voor het eerst een lading van deze omvang samengesteld en versch

Onderzoek Havenbedrijf Rotterdam en TNO

‘Just-in-time’ varen bespaart honderdduizenden tonnen CO2

Securitas legt camera’s Rotterdamse haven aan

Wij zijn ervan overtuigd dat een gezamenlijke aanpak in dit verband meer effect sorteert dan een individuele benadering”, aldus COO Ronald Paul, die namens het Havenbedrijf het contract ondertekende.

Radartoren Maasvlakte in gebruik genomen

De 70 meter hoge toren op de zeewering aan de Prinses Maximaweg neemt de radardekking over van de voormalige vuurtoren aan de Europaweg.

Herfstprogramma in FutureLand

Naast het vaste programma met bus- en rondvaarttours door de modernste haven van Europa, staan er veel extra’s op het programma tijdens de herfstvakantie.