Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Vier innovatieve startups

Uit het jaarlijkse innovatieprogramma PortXL heeft het Havenbedrijf Rotterdam een samenwerkingsovereenkomst gesloten met 4 jonge bedrijven.

Titan LNG op City Terminal Rotterdam

Havenbedrijf Rotterdam en Titan LNG hebben de locatie tijdelijk ingericht om LNG aangedreven zeeschepen te laten bunkeren zolang er nog onvoldoende LNG bunkerschepen zijn.

Aan de slag met energietransitie in de haven

Bij het EIC is op de havenexpositie een nieuwe energietransitie installatie geplaatst. Leerlingen worden zo op een speelse en educatieve manier betrokken bij wat de haven doet aan energietransitie en ook wat zij zelf in eigen leefwereld kunnen doen.

Mobiele kant-en-klare scanner vergroot efficiency

Omdat de gescande gegevens zeer accuraat zijn en er minder handwerk benodigd is op de terminal, vergroot dit de efficiency in de gehele logistieke keten.

Onderzoek naar cybersecurity in Rotterdamse haven

Door toenemende afhankelijkheid van digitale systemen en technologieën is de behoefte aan strategisch inzicht in cybersecurity gegroeid en van groot belang voor bedrijven in de Rotterdamse haven.

Coalitie voor stimulans groene waterstof

Om te kunnen voldoen aan de klimaatdoelen voor 2050 (een reductie aan broeikasgassen van 95% ten opzichte van 1990) is een transitie nodig naar een nieuw energiesysteem. De waterstofroute gaat hierbij een belangrijke rol spelen.

Rotterdams Havenevenement op 7 juni

Tijdens het event wordt ook de prijs voor het Beste Havenidee uitgereikt.

Wereldwijd uitwisselen van nautische informatie

Standaardisatie van nautische informatie is nodig om zeeschepen efficiënter in te zetten en de emissies te verlagen.

Werkzoekende? Kom naar de Banenmarkt in H'sluis

Ben je op zoek naar een interessante baan of een (BBL) opleiding? Kom dan naar de Banenmarkt op dinsdag 29 mei in het gemeentehuis van Hellevoetsluis.

FutureLand open tijdens Pinksterdagen

De Pioneering Spirit – het grootste schip ter wereld – in de Prinses Alexiahaven. Daarmee krijgt FutureLand dit pinksterweekend er een extra attractie bij. Het informatiecentrum over de haven van Rotterdam is dan ook het hele weekend (óók maandag!) open