Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Rotterdamse haven houdt groei vast

De goederenoverslag in de Rotterdamse haven is over de eerste negen maanden van 2012 met 1,7% toegenomen tot 333 miljoen ton.

Bedrijf in beeld: Momentive

Als wereldleider in kleefstoffen, composieten en coatings produceert Momentive belangrijke halffabrikaten voor diverse producten zoals verf, inkten, elektrische isolatoren, printplaten en windmolens.

Bedrijf in beeld: Kloosterboer

De Kloosterboer Groep is een familiebedrijf met 85 jaar ervaring in het behandelen van temperatuur gecontroleerde lading, zoals vis, vlees, fruit, vruchtensappen/-concentraten, boter, melkpoeder, kaas en diepvries patat.

Bedrijf in beeld: Q8

In een tijd dat veel raffinaderijen in Europa hun activiteiten terugdringen, investeert Kuwait Petroleum Europoort juist vele honderden miljoenen in uitbreiding en modernisering van haar installaties.

Rozenburgse Landtong krijgt mooi park

Op het park komen o.a. wandelpaden en struinpaden, ATB-paden, speelplekken, fietspaden en ruiterpaden.

Weg langs zeewering Maasvlakte 2 open

Vandaag openden minister Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu) en wethouder Baljeu (Haven, Verkeer en Regionale economie van Rotterdam) de nieuwe weg langs de zeewering van Maasvlakte 2: de Maasvlakteweg.

Berge Stahl naar Calandkanaal

Fotomoment! De schroef van de Berge Stahl wordt deze week in Rotterdam verbeterd. Dat gebeurt op paal 84 in het Calandkanaal (havennummer 5335).

Erasmusbrug decor voor Heerema-Team

Een zeilrace van Rotterdam naar Ipswich en terug naar IJmuiden /Amsterdam door Young Professionals van 10-14 oktober 2012!

Techniek centraal in Futureland

Gedurende Oktober Kennismaand staat het thema ‘techniek’ centraal in FutureLand, het gratis informatiecentrum over de aanleg van Maasvlakte 2. Tijdens de herfstvakantie organiseert FutureLand technische proefjes voor kinderen.

McPort Event – 2012

Jongeren orienteren zich op het brede scala aan beroepen en opleidingen in haven en industrie.