Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Donderdag 22 november Infodag bij Zadkine

Zadkine organiseert donderdag 22 november een Infodag van 14.00 tot 17.00 uur. Leerlingen zijn samen met hun ouders en verzorgers van harte welkom om een kijkje te nemen in de school.

Gigantische schepen bij Keppel Verolme

Op zaterdag 3 november arriveerde het kraanschip Saipem 7000 van de Italiaanse eigenaar Saipem S.p.A. aan de Keppel Verolme werf in de Botlek. Een paar weken eerder kwam een andere reus, de Balder van eigenaar Heerema Marine Contractors.

Feyenoord en STC slaan handen ineen

Voetbalclub en de grootste vakinstelling van Nederland maken afspraken over samenwerking binnen het Feyenoord Fancoachproject.

Talent Gezocht! breidt uit in Barendrecht

Vanaf eind november zal de papieren editie van Talent Gezocht! ook verspreid worden in Barendrecht.

Kamerleden op maritiem bedrijfsbezoek

Op 12 november a.s. krijgen Tweede Kamerleden een rondleiding in de maritieme sector. De branche organisaties van scheepsbouw, reders, binnenvaart, marine, watersport en leading maritime firms

Open dag STC op 17 november

Ontdek de wereldopleidingen die het Scheepvaart en Transport College en de Rotterdam Mainport University aanbieden.

Rotterdamse haven houdt groei vast

De goederenoverslag in de Rotterdamse haven is over de eerste negen maanden van 2012 met 1,7% toegenomen tot 333 miljoen ton.

Bedrijf in beeld: Momentive

Als wereldleider in kleefstoffen, composieten en coatings produceert Momentive belangrijke halffabrikaten voor diverse producten zoals verf, inkten, elektrische isolatoren, printplaten en windmolens.

Bedrijf in beeld: Kloosterboer

De Kloosterboer Groep is een familiebedrijf met 85 jaar ervaring in het behandelen van temperatuur gecontroleerde lading, zoals vis, vlees, fruit, vruchtensappen/-concentraten, boter, melkpoeder, kaas en diepvries patat.

Bedrijf in beeld: Q8

In een tijd dat veel raffinaderijen in Europa hun activiteiten terugdringen, investeert Kuwait Petroleum Europoort juist vele honderden miljoenen in uitbreiding en modernisering van haar installaties.