Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Bedrijf in beeld: Kloosterboer

LogoBIB



Klooster_INFO

De Kloosterboer Groep is een familiebedrijf met 85 jaar ervaring in het behandelen van temperatuur gecontroleerde lading, zoals vis, vlees, fruit, vruchtensappen/-concentraten, boter, melkpoe-der, kaas en diepvries patat. Kloosterboer ontwikkelt en levert innovatieve en duurzame totaaloplossingen in de  supply chain voor geconditioneerde voedselproducten. Door het aangaan van langdurige relaties wil Kloosterboer voor haar klanten kosten besparen en de servicegraad ver- hogen. Het bedrijf is gespe-cialiseerd in  opslag, stuwadoren, transport, douane en logist-ieke IT. Met ruim drie miljoen m³/500.000 ton opslagcapaciteit verdeeld over 14 locaties en meer dan 600 mede- werkers in dienst, is Kloosterboer één van de grootste spelers in dit segment.

De Kloosterboer Groep is recentelijk van start gegaan met de bouw van een tweede vrieshuis op de Maasvlakte in Rotterdam. Door de  uitbreiding wordt het reeds bestaande pand met ca 5.000 m2 koel-/vriesruimte vergroot. De totale capaciteit bedraagt na realisatie 72.000 palletplaatsen. Op deze manier kan Kloosterboer meer en gevarieerde ladingpakketten  behandelen in de Rotterdamse haven.

Klooster_1Met 28 nieuwe dockshelters is er volop capaciteit voor crossdocking, waardoor er wordt ingespeeld op de groei van de containermarkt naar aanleiding van de uitbreiding Maasvlakte 2.  Bij de uitbreiding wordt tevens een Veterinair Keurpunt gerealiseerd. Kloosterboer kan hierdoor klanten met veterinaire partijen op eigen locatie keuren. Door de aanwezigheid van koelcellen kan ook vers fruit behandeld worden.  De inrichting van het nieuwe pand met 8 koel-/vriescellen maakt het beter geschikt voor de doorvoermarkt en klanten met kleinere partijgrootten.

Kloosterboer bouwt haar uitbreiding duurzaam. Zo wordt er gebruik gemaakt van LED verlichting, regenwater wordt gerecycled en er worden  opblaasbare dockshelters toegepast. De mogelijkheid voor het toepassen van zonnepanelen wordt nog onderzocht. Bij de oplevering van de uitbreiding wordt ernaar gestreefd om het BREEAM certificaat te behalen, het belangrijkste en meest gebruikte duurzaamheidskeurmerk voor gebouwen ter wereld. De verwachte oplevering van het nieuwe pand staat gepland in juni 2013.

“De toekomst van Kloosterboer ziet er positief uit. Door de locatie-uitbreiding op de Maasvlakte en de toenemende vraag naar de diensten,  zullen er bij Kloosterboer op termijn nieuwe  vacatures ontstaan. Kloosterboer zoekt regelmatig hiervoor ervaren logistiek medewerkers, orderplanners, expeditiemedewerkers, warehouse supervisors en onderhoudstechnici. 

Zie jij jezelf al werken op deze nieuwe, state- of-the-art terminal?
Hou dan de website www.kloosterboer.nl in de gaten of bekijk  de bedrijfsfilm en het vacature-overzicht op www.talent-gezocht.nl


terug naar overzicht
Deel dit bericht: