Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Column Jaap Luikenaar

Heeft u voor u zelf al eens een Duurzame Kaart gemaakt? Een kaart met een opsomming van - pak ém beet - tien of vijftien dingen die u op een duurzame manier aanpakt. Zo’n rijtje met dagelijkse gewoontes die goed zijn voor mens en milieu.

Bedrijf in beeld: Verwater Group

Sinds de oprichting in 1922 heeft Verwater zich ontwikkeld als specialist in tankbouw en tankonderhoud. Met een kleine 600 medewerkers werken zij dagelijks om aan de vraag van de klant te voldoen.

Talentvolle vrouwen in uw organisatie!

Steeds meer bedrijven beseffen het belang van deze doelgroep en stimuleren de doorstroom van vrouwelijk talent. Wilt u als werkgever het gesprek aangaan met deze ambitieuze doelgroep? Dit is uw kans!

Havennummer 5025: Patrick Korver

In de rubriek Havennummers laten we maandelijks een directeur of een personeelsmanager uit de haven aan het woord. Vanuit hun functie en ervaring in Mainport Rotterdam geven ze hun kijk op allerlei aspecten van werken in de haven,

Veiligheid voorop

Rotterdam is een van de veiligste havens ter wereld. Ook na de aanleg van Maasvlakte 2 moet dat zo blijven.

Kanshebbers Femme Tech Award 2014 bekend

Tien technische bedrijven die zich met succes inspannen om meer vrouwen te werven en te behouden zijn genomineerd voor de Femme Tech Bedrijven Award 2014. Op 11 november worden de Awards uitgereikt.

5 vragen aan Cees Alderliesten

Beleidsadviseur Arbeidsmarkt bij Deltalinqs.

Haven Rotterdam laat kleine toename overslag zien

De haven van Rotterdam heeft over de afgelopen drie kwartalen 0,3% meer goederen overgeslagen dan in dezelfde periode vorig jaar.

Gemeente ziet haven als belangrijke banenmotor

In september dit jaar vonden negentig mensen met een Wwb-uitkering een betaalde baan. De meesten hebben een baan in de zakelijke dienstverlening of transport en logistiek gevonden. De haven is daarbij een belangrijke banenmotor met veel werkgelegenheid.

Natascha Schuttinga wint Women in Technology 2015

Dankzij de overwinning siert zij de cover van de Women in Technology-kalender 2015 én wint zij de waanzinnige reis voor twee personen naar Dubai.