Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Opleidingen

Albeda College

Het Albeda College is een regionaal opleidingsinstituut voor middelbaar beroepsonderwijs en educatie en heeft een breed aanbod aan opleidingen die aansluiten op een loopbaan in de haven en industrie.

Da Vinci College

De technische wereld is voortdurend in ontwikkeling. Jouw technisch talent wordt bij Technologie op het Da Vinci College verder ontwikkeld door onze kennis van de praktijk.

Onderwijscentrum Binnenvaart

Het Onderwijscentrum Binnenvaart stimuleert initiatieven om de kwaliteit van binnenvaartopleidingen te bevorderen en bouwt, samen met onderwijspartners en bedrijfsleven, een onderwijsvisie die aansluit bij de ontwikkelingen in de bedrijfstak.

Rotterdam Mainport University

Om in Rotterdam de beste hbo-opleidingen voor scheepsbouw, scheepvaart, havens, logistiek en procesindustrie aan te kunnen bieden, hebben de STC-Group en Hogeschool Rotterdam de handen ineen geslagen onder de naam Rotterdam Mainport University.

ROVC

ROVC is marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Jaarlijks volgen meer dan 13.000 mensen een praktijkgerichte opleiding bij ROVC met als doel efficiënter, daadkrachtiger en competenter te functioneren.

Scheepvaart en Transport College

Het Scheepvaart en Transport College in Rotterdam is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen voor operationele en management functies in de logistieke- en transportketen en de procesindustrie.

Secretarion

Secretariële- en management ondersteuning vraagt om een specifieke wijze van werken. Het werken als secretaresse of management ondersteuner is een vak dat bepaalde kennis, vaardigheden en attitude vraagt. De competenties van kandidaten daarin ontwikkelen,

Stream Opleidingen

Een carrière in de metaal… het zou zomaar iets voor jou kunnen zijn. Nederland heeft een grote metaalbranche met veel mogelijkheden. We zijn dan ook erg trots op dat kleine zinnetje, dat straks ook op jouw werk staat: Made in Holland. Voelt goed, toch?

Technicom

Technicom is dé full-service aanbieder op het gebied van opleiding en ontwikkeling van personeel. Wij verzorgen al meer dan 25 jaar diverse Operator en Veiligheid opleidingen en trainingen, maar ontwikkelen ook interne bedrijfsopleidingen.

Zadkine Techniek

Bij Zadkine kun je een breed aanbod technische en havengerelateerde mbo opleidingen volgen. Daarnaast biedt Zadkine bijzondere.. opleidingen, zoals Alvast mbo, waarbij je ‘s avonds je vmbo-tl-diploma kunt halen bij het volwassenenonderwijs