Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Informatie dagen

Open Dagen bij Zadkine in 2015

De Open dagen van Zadkine zijn in het derde weekend van januari 2015. Op vrijdag 16 (van 15.00 tot 20.00 uur) en op zaterdag 17 januari (van 12.00 tot 16.00 uur) gaan de deuren van (bijna) alle locaties open. Heb je nu al vast wat vragen? Dit zijn de mogelijkheden om aan informatie te komen:

De Infoshop is de informatiewinkel van Zadkine. Je vindt de Infoshop in de Centrale Bibliotheek aan de Hoogstraat in Rotterdam.
Heb je een vraag over de inhoud van de studie, dan kun je het beste het nummer bellen dat je bovenaan elke opleiding (in de Studiewijzer) bij Contactpersonen ziet staan.
Heb je een vraag over je aanmelding, dan kun je het beste met de afdeling Studentenadministratie van de locatie bellen waarvoor je je aangemeld hebt.

Kom je er zo toch niet uit, laat het ons via dit contactformulier weten. We helpen je graag.

terug naar overzicht