Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Opleidingen

Rotterdam Mainport University

Om in Rotterdam de beste hbo-opleidingen voor scheepsbouw, scheepvaart, havens, logistiek en procesindustrie aan te kunnen bieden, hebben de STC-Group en Hogeschool Rotterdam de handen ineen geslagen. Dat doen wij onder de naam Rotterdam Mainport University of applied sciences (RMU).


Rotterdam Mainport University beschikt over de meest up-to-date kennis, innovatieve leermiddelen en hooggekwalificeerde docenten. Elementen die garant staan voor ijzersterke hbo-opleidingen die perfect aansluiten bij de wensen van het (inter)nationale bedrijfsleven.

De RMU biedt de volgende hbo-opleidingen:


De Rotterdam Mainport University werkt nauw samen met bedrijfsleven en brancheorganisaties. Zo zorgen wij ervoor dat de opleidingen perfect aansluiten op de actuele ontwikkelingen in binnen- en buitenland.

STC-Group
De opleidingen worden aangeboden op de locatie van de STC-Group aan de Lloydstraat. Hier bevindt zich onder andere het grootste simulatorenpark ter wereld. De STC-Group is dé onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. De STC-Group verzorgt aantrekkelijke en praktijkgerichte vmbo-, mbo-, en hbo-opleidingen. Ook erkende masteropleidingen, trainingen, advies en toegepast onderzoek vormen de core business van de STC-Group. Het hoofdkantoor is gevestigd in mainport Rotterdam. De organisatie beschikt daarnaast over diverse vestigingen in Nederland en is actief in Korea, Vietnam, Zuid-Afrika, de Filipijnen, Brazilië en Oman.

terug naar overzicht