Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Informatie dagen

De Open Dagen bij het STC in 2015:

  • Vrijdag 23 januari 18:00 - 21.00 uur
  • Zaterdag 24 januari 10:00 - 14.00 uur
  • Vrijdag 13 maart 18:00 - 21.00 uur
  • Zaterdag 14 maart 10:00 - 14.00 uur

Bent u geïnteresseerd in de wereldopleidingen van het Scheepvaart en Transport College (VMBO/MBO) en de Rotterdam Mainport University* (HBO)? U bent van harte welkom op onze open dagen! Aan het einde van het jaar organiseren wij ook nog twee informatiemiddagen. 

De STC-Group biedt vakopleidingen aan in diverse sectoren. Deze sectoren zijn verdeeld over verschillende locaties. Kijk hier welke opleidingen op welke locatie worden verzorgd en waar je dus terecht kunt voor meer informatie over die specifieke opleiding. Uiteraard ben je ook welkom om je te oriënteren als je nog geen specifieke opleiding of richting in gedachten hebt. Volwassen met interesse in een Master, training of opleiding kunnen terecht op de locatie aan de Lloydstraat. 

terug naar overzicht