Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Albeda leerlingen werken hard aan Stepboom

De scholen zijn weer begonnen en dus wordt er weer hard gewerkt door de leerlingen van het Albeda College aan de ‘Stepboom’. De 2e jaarleerlingen op de RDM Campus op Heijplaat hebben er zelf heel veel schik in.

Glossy Havenvrouwen: Laat je inspireren!

Inzicht krijgen in je talenten en bekijken welke havenjobs bij je persoonlijke profiel passen. Nieuwsgierig? Kom op 4-5-6 september langs bij de Glossy Havenvrouwen-stand op de Parkkade!

Bezoek TG! op InnovationQuarter - Wereldhavendagen

zet je zelf op de (digitale) kaart! Kom langs bij Talent Gezocht! op de Wilhelminapier en maak je eigen video pitch. De leukste inzendingen maken kans op een leuke attentie!

Opbouw Wereldhavendagen in volle gang

Kom ook naar de Wereldhavendagen op 4,5 en 6 september. Bekijk hier de nautische kaart en de plattegrond, maak kennis met de vele dromen in de Rotterdamse haven. Oude dromen die inmiddels zijn waargemaakt en nieuwe dromen vol beloften voor de toekomst.

5 vragen aan Wouter Eijkelenboom

De vijf vragen aan zijn deze editie gesteld aan niemand minder dan Wouter Eijkelenboom. Zijn rangaanduiding is ZKO2oc. Voor het Rotterdamse korps, maar ook voor de landelijke organisatie, Zeekadetkorps Nederland, is Wouter actief betrokken bij de PR.

Column Jaap Luikenaar: Talent Gevonden!

Jaap Luikenaar is columnist / tekstschrijver / redacteur, lobbyist en gastdocent met de Rotterdamse haven, industrie en transport als belangrijk aandachtspunt.

Havennummers Mai Elmar, Cruise Port Rotterdam

In de rubriek Havennummers laten we maandelijks een directeur of een personeelsmanager uit de haven aan het woord.

Wereldhavendagen: parade der giganten

Ook dit jaar zorgen de Wereldhavendagen er weer voor dat een aantal giganten der oceaan in hartje Rotterdam te bewonderen zijn.

Havennummers Heleen Terpstra-Juffer Verwater Group

In de rubriek Havennummers laten we maandelijks een directeur of een personeelsmanager uit de haven aan het woord. Vanuit hun functie en ervaring in Mainport Rotterdam geven ze hun kijk op allerlei aspecten van werken in de haven.

5 vragen aan… wethouder Maarten Struijvenberg

Nu het officiële rapport in opdracht van Rotterdam, Deltalinqs en Havenbedrijf Rotterdam, ook onderstreept dat de werkgelegenheid binnen de haven, techniek en industrie de komende jaren alleen maar gaat groeien: 5 vragen aan Maarten Struijvenberg.