Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Comic met Rotterdamse helden

De strip TEAM010 staat vol met Rotterdamse helden en speelt zich af op bekende locaties in de stad, zoals de Erasmusbrug, de Lijnbaan, de Haven en de Kuip. Aboutaleb roept in het verhaal het TEAM010 bij elkaar om onrecht te bestrijden.

Vier scholen genomineerd voor TechniekTrofee 2015

Welke van deze vier genomineerde scholen mag zich dit jaar de beste techniekschool van Nederland noemen?

Havenbedrijf wil Quarantaineterrein bij RDM

In vervolg op de succesvolle herontwikkeling van het RDM terrein gaat het Havenbedrijf Rotterdam nu ook het er naast gelegen Quarantaineterrein renoveren. Het wil dit rijksmonument betrekken bij RDM Rotterdam.

Havennummer 5650: Ard van Toledo SPIE-Industry

In de rubriek Havennummers laten we maandelijks een directeur of een personeelsmanager uit de haven aan het woord. Vanuit hun functie en ervaring in Mainport Rotterdam geven ze hun kijk op allerlei aspecten van werken in de haven.

Cyber security: Niets doen is geen optie!

Bij installatietechniek denkt niet iedereen direct aan ICT-veiligheid en cyber-crime. Wat heeft een gas- of waterinstallatie nou met ICT en hackers te maken, zou je denken.

Meer masters in maintenance in onderhoudssector

‘Mastering Assets’ is waar het om draaide tijdens Maintenance NEXT 2015: maximaal inzicht in en controle van de installaties op alle niveaus.

Succesvolle eerste dag Maintenance NEXT 2015

Maintenance NEXT 2015 bezoeken kan nog tot en met donderdag 23 april 22.00 uur. Registreer nu nog voor een gratis bezoek!

Zeer sterk eerste kwartaal haven Rotterdam

Vooral overslag olieproducten, LNG en containers toegenomen

Thema Wereldhavendagen 2015: ‘de Droomhaven’

De Wereldhavendagen is het grootste maritieme evenement van Nederland. Honderdduizenden mensen grijpen jaarlijks de kans om een kijkje achter de schermen te krijgen van Europa’s grootste haven: Rotterdam.

Koning opent containerterminal APM Terminals

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander opent vrijdagmiddag 24 april de geautomatiseerde containerterminal van APM Terminals aan de Prinses Amaliahaven op Maasvlakte 2.