Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Glossy Havenvrouwen: Laat je inspireren!

studenten_bij_standEen baan in de Rotterdamse haven staat bij veel meiden helaas niet op de shortlist. En dat is een gemiste kans. Daarom is er ook dit jaar de Glossy Havenvrouwen. Haal jouw exemplaar bij de Glossy Havenvrouwen-stand op de Wereldhavendagen. Ontdek dan meteen wat je met jouw talent kunt in de haven met een persoonlijk miniconsult Match your Talent!

Havenvrouwen is een magazine speciaal voor meiden en vrouwen die meer willen weten over werken in de Rotterdamse haven. Meiden hebben vaak geen realistisch beeld van de kansen die de haven biedt. Het feit dat havenbedrijven naast stoere, technische beroepen ook staffuncties hebben blijkt nog altijd een eyeopener. Door een uniek inkijkje te geven in het leven en de loopbaan van  vrouwen met havenjobs in allerlei branches, willen Kenniscentrum Emancipatie Dona Daria en de gemeente Rotterdam meiden inspireren om de carrièremogelijkheden in de haven eens nader te bekijken. 

Of je nu kunt rekenen, je talen spreekt, uitstekend kunt plannen of kunt verkopen, de haven heeft plaats voor ieder talent. Omdat de haven zo’n containerbegrip is, moeten we meiden een beetje helpen die container uit te pakken. Dat doen we met onze miniconsults Match your Talent. Op ludieke wijze maken we meiden snel bewust van hun onbewuste drijfveren. We helpen hen inzicht te krijgen in hun talenten en bekijken vervolgens welke havenjobs bij hun persoonlijke profiel passen. Nieuwsgierig? Kom op 4-5-6 september langs bij de Glossy Havenvrouwen-stand op de Parkkade!

Vers van de pers! De nieuwe Glossy Havenvrouwen 
De nieuwe glossy Havenvrouwen wordt vanaf 4 september in het centrum van Rotterdam verspreid. Op verschillende locaties kun je de glossy tegenkomen. Denk aan bijvoorbeeld cafés, maar ook gewoon in de bibliotheek of bij de deelgemeente kantoren. En tijdens de Wereldhavendagen 4, 5 en 6 september wordt het gratis uitgedeeld vanuit de stand van Dona Daria aan de veerhaven. Maar je kunt m natuurlijk ook hier alvast online lezen.



terug naar overzicht
Deel dit bericht: