Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Haven en Voorne-Putten veiliger beter bereikbaar

Veel eilanders werken in de haven. Door de reconstructie is het woon- werkverkeer voor de bedrijven in de omgeving aanzienlijk verbeterd. Het autoverkeer kan nu ongehinderd in- en uitvoegen op de N15.

Kerst in FutureLand

Kerst in FutureLand. Verwonder je over de duizenden lichtjes!

Pieter van Oord havenman van 2017

Ondanks een moeilijke markt in de offshore-industrie is Van Oord ook het afgelopen jaar blijven investeren in nieuwe activiteiten en innovatie.

Havenbedrijf onderscheidt Wando Boevé met Boegank

Met deze onderscheiding spreekt het Havenbedrijf zijn waardering uit voor de zeer vitale wijze waarop Boevé zich heeft ingezet voor de haven van Rotterdam.

Thema Wereldhavendagen 2018 is bekend!

Het thema voor de komende Wereldhavendagen ‘Energize!’ Hiermee wil de organisatie aandacht vragen voor de duurzame ambities van Rotterdam, om de schoonste haven ter wereld te worden.

Onaangekondigde administratieve koerswijziging

De maritieme sector in Nederland dreigt miljarden mis te lopen vanwege een onaangekondigde administratieve koerswijziging van de Zeehavenpolitie in Rotterdam. Door deze koerswijziging moeten buitenlandse bemanningen van zeeschepen, die voor langere tijd i

Overslag containers haven blijft groeien

De overslag van containers in de Rotterdamse haven blijft groeien. In de eerste negen maanden van 2017 steeg het aantal containers in vergelijking met dezelfde periode in 2016 met 10,1 procent tot 10,2 miljoen eenheden (TEU).

Meet & Greet Gunvor op 15 november!

Bekijk snel onderstaande vacatures om te zien of jij voldoet aan de functie-eisen en meld je aan voor de Meet & Greet op 15 november!

Beste haveninfrastructuur ter wereld

Het is de zesde achtereenvolgende keer dat ons land de koppositie inneemt. Singapore blijft, in vergelijking met vorig jaar, tweede, Hongkong neemt de derde plaats in en België staat zevende.

Rotterdam Maritime Capital of Europa

Rotterdam Partners, Havenbedrijf Rotterdam, de Drechtsteden en de gemeente Rotterdam, samen met de Rotterdam Maritime Board, hebben afgelopen week een internationale promotiecampagne gelanceerd.