Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Nederlandse waterbouwprijs voor Maasvlakte 2

De aanleg van Maasvlakte 2 heeft de prof.dr.ir. J.F. Agemaprijs gewonnen. Deze prijs wordt eens in de vijf jaar toegekend aan een innovatief waterbouwkundig werk dat is ontworpen of gerealiseerd door een Nederlandse partij.

Logistica Award naar Neopost

Neopost heeft aan het eind van de eerste beursdag de prestigieuze Logistica Award ontvangen. Het bedrijf ontving de innovatieprijs voor de CVP-500, de volautomatische verpakkingsmachine die dozen exact op maat maakt en om de te verpakken producten vouwt.

Maritiem leiderschap aan internationaal publiek

Europort toont maritiem leiderschap aan internationaal publiek. In totaal trok Europort 29.174 bezoekers, waarvan maar liefst 22% afkomstig uit het buitenland.

Kansen creëren voor verduurzaming en groene groei

Een column van Alex Ouwehand - Directeur Natuur en Milieufederatie Zuid-Holland

Ruimte voor Offshore in Rotterdam

Wat is de overeenkomst tussen de Pioneering Spirit, monopiles en de Armada Intrepid? Het zijn drie projecten die aantonen dat de Rotterdamse haven concreet werk maakt van haar ambities op het gebied van offshore.

Worqin presenteert zich met innovatieve videopitch

Worqin biedt werkzoekende de mogelijkheid zich aan werkgevers te presenteren middels een videopitch. Op deze manier wordt recruiten niet alleen leuker, maar ook efficiënter. Werkgevers krijgen tenslotte een eerste indruk van de kandidaat.

5 vragen aan Gabriel Tschin

Als het gaat over pionieren op het gebied van innovaties en duurzaamheid, praat dan eens met Gabriel Tschin van Plant One Rotterdam B.V.

Havennummers: Wout Wenselaar VTTI / ETT

Wout Wenselaar is de HR-manager van het moederbedrijf van ETT, VTTI geheten. In een gesprek over werkklimaat, milieu en veiligheid, innovatie en serviceverlening rolt ineens een geheimzinnige formule uit de mond van Wenselaar: ‘Olie moppert niet’!

Maritime Awards Gala 2015

Gisteravond, 2 november, zijn de vijf belangrijkste nationale maritieme prijzen voor reders, scheepswerven, studenten, ontwerpers en toeleveranciers uitgereikt tijdens het Maritime Awards Gala 2015.

Maasvlakte 2 genomineerd voor waterbouwprijs

Deze prijs wordt eens in de vijf jaar toegekend aan een innovatief Nederlands werk dat in de achterliggende periode is volbracht. De winnaar wordt 10 november bekend gemaakt tijdens de Waterbouwdag 2015 in de Doelen in Rotterdam.