Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Adjiedj Bakas: ‘Maak tempo met innovatie’

In Futura’s haven (FutureLand-tentoonstelling ‘Reis door de tijd’) zijn energie en milieuproblemen opgelost, is transport volledig onbemand. Is dit een realistisch toekomstbeeld, vragen we aan trendwatcher Adjiedj Bakas.

Haven Rotterdam zoekt oplossing voor banenverlies

De afgelopen maanden is overleg gevoerd tussen de bedrijven en de bonden om samen duidelijkheid te krijgen over het mogelijk verlies aan werkgelegenheid als de nieuwe terminals op Maasvlakte 2 volop draaien.

Groei vacatures Rotterdamse haven

Onderzoek heeft uitgewezen dat er jaarlijks 2400 vacatures voor zowel technische als logistieke functies zullen ontstaan. Binnen de industrie en onderhoudsbedrijven neemt de vervangingsvraag toe.

​Lach en traan tijdens Rotterdams Havenevenement

Vier talenten die werken of leren in de Rotterdams haven zijn vanavond in de schijnwerpers gezet tijdens het Rotterdams Havenevenement.

Wie tipt u voor Femme Tech Bedrijven Awards 2015

In november worden voor de vijfde keer de Femme Tech Bedrijven Awards uitgereikt. Technische bedrijven die succesvol zijn in het werven en behouden van vakvrouwen kunnen zichzelf hiervoor aanmelden.

Lezersactie: Stuur jouw beste foto

Staat jouw beste foto van een bijzondere hoogte (gerelateerd aan haven, industrie, logistiek of Mainport Rotterdam) straks op de cover van onze krant? Stuur dan jouw beste foto!

5 vragen aan Jan van der Horst, gids bij het EIC

Jan is een van de gidsen bij EIC Mainport Rotterdam. Een eervolle taak, want wat is er mooier om jongeren te enthousiasmeren voor de dynamische wereld van de haven? Wij stelden hem de vijf vragen over de haven.

Comic met Rotterdamse helden

De strip TEAM010 staat vol met Rotterdamse helden en speelt zich af op bekende locaties in de stad, zoals de Erasmusbrug, de Lijnbaan, de Haven en de Kuip. Aboutaleb roept in het verhaal het TEAM010 bij elkaar om onrecht te bestrijden.

Vier scholen genomineerd voor TechniekTrofee 2015

Welke van deze vier genomineerde scholen mag zich dit jaar de beste techniekschool van Nederland noemen?

Havenbedrijf wil Quarantaineterrein bij RDM

In vervolg op de succesvolle herontwikkeling van het RDM terrein gaat het Havenbedrijf Rotterdam nu ook het er naast gelegen Quarantaineterrein renoveren. Het wil dit rijksmonument betrekken bij RDM Rotterdam.