Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Award R'dam Aanstormend Talent Merwe-Vierhavens

De Marketing Award Rotterdam Aanstormend Talent werd dit jaar voor de derde keer uitgereikt. Deze award is bedoeld voor iemand die aan het begin van zijn of haar carrière staat en een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan het imago van Rotterdam.

Prototype Haliade-X 12 MW in zomer geïnstalleerd

Allard Castelein, CEO van het Havenbedrijf: “We zijn er trots op dat GE Renewable Energy en SIF onze haven als testlocatie gebruiken voor de krachtigste offshore windturbine ter wereld.

Eerste Nederlandse sleephopperzuiger op LNG

Eerste Nederlandse sleephopperzuiger op LNG baggert in Rotterdamse haven. Op 11 januari heeft mevrouw Jolies van der Kamp de Ecodelta gedoopt aan de Holland Amerikakade te Rotterdam. Dit is de eerste door LNG aangedreven sleephopperzuiger van Nederland.

Hartelsluis permanent open

Door de permanente openstelling hoeft de scheepvaart bij het passeren van de sluis zich niet meer vier uur van te voren aan te melden.

Nautische jaarcijfers

Nautische jaarcijfers Veilig 2018 ontluisterd door Bow Jubail morsing en watertaxi ongeval Meer oog voor passagiers- en recreatievaart in 2019

Europees Maritiem Eenloketsysteem

Grote Europese havens waarschuwen voor onnodige vertragingen als direct gevolg van uitbreiding rapportageketen met een extra EU-laag

Ruimte voor verdere groei in Rotterdamse Waalhaven

‘Breakbulkcarrousel’ geeft stukgoed- en zware ladingbedrijven ruimte voor verdere groei in Rotterdamse Waalhaven.

McPort Event weer geslaagd

Op woensdag 14 en donderdag 15 november vond in het EIC Mainport Rotterdam (EIC) in Rozenburg het McPort Event plaats. Ca. 1000 leerlingen uit de bovenbouw van vmbo/havo/vwo van 24 scholen uit de regio Rotterdam-Rijnmond bezochten de Rotterdamse haven.

Wick Bornet onderscheiden met Boeganker

Op 17 november is Wick Bornet, oud-directeur van ZHD Stevedores uit Dordrecht, onderscheiden met het Boeganker van het Havenbedrijf Rotterdam

Een magneet voor werkgelegenheid

Het Rotterdamse havengebied blijft een magneet voor werkgelegenheid en economische groei in Nederland. De zeehaven-gerelateerde directe werkgelegenheid in de regio Rotterdam-Rijnmond bedroeg 101.443 werkzame personen in 2017, het hoogste niveau sinds 2002