Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Realisatie RDM Training Plant: ‘een mooie job’

De RDM Training Plant is een levensechte oefenfabriek, die nu nog in onderdelen op de kade bij de RDM Campus op Rotterdam Heijplaat ligt.

Innovatief nieuw trainingscentrum Falck

Falck bouwt nieuw veiligheidscentrum voor de hoog risico industrie en publieke veiligheid.

Jongeren maken kennis met de Procesindustrie

Tijdens de week van de procestechniek brengen leerlingen een bezoek aan een bedrijf. Ze krijgen daar een uitgebreide rondleiding en brengen een bezoek aan de controlekamer of laboratorium.

DeltaPORT Donatiefonds steunt Hofpleintheater

Het DeltaPORT Donatiefonds ondersteunt de verbouwing van het Hofpleintheater in Rotterdam. Met een forse donatie heeft het fonds de inrichting van de foyer mede mogelijk gemaakt.

Logistieke 'Hangout' een succes

Tijdens een logistieke 'Hangout' op 13 december werkten mbo- en hbo-studenten Logistiek in gemixte teams samen aan een logistiek vraagstuk vanuit het bedrijfsleven.

Open Poort Prijswinnaars Rotterdamse haven bekend

Jaarlijks reikt het EIC de Open Poort Prijs uit aan die havenbedrijven die het afgelopen jaar in de ogen van de EIC - havengidsen en medewerkers het meest zijn opgevallen door hun gastvrijheid, de inhoud van hun bedrijfsexcursies en deelname.

Samenwerking educatie en veiligheid in industrie

Zeven industriële contractors hebben zich verenigd in het Project Realisatie Oefenplant (PRO).

Zee- en binnenhavens hebben elkaar nodig

Zee- en binnenhavens zijn op elkaar aangewezen bij de realisatie van sterke multimodale transportverbindingen en oplossingen om de informatiestroom in de logistieke keten transparant te maken.

Nieuw LNG-aangedreven baggerschip

Het hypermodern LNG-aangedreven baggerschip dat wordt gebouwd door de Friese werf Barkmeijer - gaat baggeren in de Rotterdamse haven.

PortXL zoekt nieuwe haven start-ups

De nieuwe bedrijven worden gedurende honderd dagen intensief gecoacht door mentoren om hun concepten een vliegende start te geven.