Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Wie wint de EIC - Open Poort prijs 2013?

Het EIC reikt jaarlijks de Open Poort Prijs uit aan excursiebedrijven die het afgelopen jaar het meest zijn opgevallen met hun gastvrijheid.

Volgende maand: JONGEREN-special

Naast interviews met jongeren, lees je alles over de Open Dagen van de opleidingcentra aan en blikken we vooruit op de Week van de Techniek.

Wist jij dit al over de modernste haven van Europa

Een nieuwe haven bouwen, biedt kansen en leidt tot ongekende uitdagingen. Hier komt veel meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt. Maasvlakte 2 mag zich met recht de modernste haven van Europa noemen. Hieronder zetten we enkele voorbeelden

Beleef het verleden in FutureLand

Rondtrekkende jagers en verzamelaars woonden zo’n 9.000 jaar geleden in kleine groepjes op hoger gelegen duinen in de rivierdelta van de Maas en de Rijn. Ze sloegen er hun tijdelijke kampementen op.

Bedrijf in Beeld: Imtech

Van monteur tot senior projectleider. Van assistent tot manager. Wij hebben ze allemaal in huis. Imtech staat voor spraakmakende projecten.

5 vragen aan: Cees Jan Asselbergs

Deltalinqs behartigt de gezamenlijke belangen van de haven- en industriële bedrijven in Mainport Rotterdam. Er zijn ruim 700 bedrijven uit 14 sectoren bij aangesloten. Cees Jan Asselbergs is directeur van Deltalinqs.

Industrie geeft Rutte hoop op werkgelegenheid

Premier Mark Rutte bracht maandag 7 oktober een werkbezoek aan de raffinaderij van Kuwait Petroleum Europoort (KPE) in het Rotterdams havengebied.

6000 Rotterdamse basisscholieren naar de haven

Rotterdamse aanpak loopbaanoriëntatie van start. Alle Rotterdamse basisschoolleerlingen van groep 6 of 7 maken vanaf dit jaar uitgebreid kennis met de Rotterdamse haven en het werk wat daar te doen is.

Traineeship operator C opleiding een groot succes.

17 erin 17 eruit! Technicom Traineeship operator C opleiding een groot succes. Vrijdag 11 oktober was het zover. Alle 17 kandidaten van de Technicom opleiding Traineeship operator C mochten hun diploma in ontvangst nemen. Na een intensief studieprogramma

Favoriet kunstwerk opening Maasvlakte 2

Op 12 en 13 oktober exposeerde het Maritiem Museum kunstwerken die werden gemaakt tijdens de opening van Maasvlakte 2 op 22 mei eerder dit jaar.