Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Favoriet kunstwerk opening Maasvlakte 2

Publiek kiest favoriet kunstwerk opening Maasvlakte 2 


Op 12 en 13 oktober exposeerde het Maritiem Museum kunstwerken die werden gemaakt tijdens de opening van Maasvlakte 2 op 22 mei eerder dit jaar. Gisteren werd bekend gemaakt welk kunstwerk door bezoekers van het museum als favoriet werd bestempeld. De heer Stef Baijense uit Krimpen aan de Lek ging met de publieksprijs naar huis voor zijn werk ‘Misty river’. “De foto maakte ik vanaf één van de historische industriële schepen die deel uitmaakte van de vlootschouw,” aldus Baijense. In totaal werden 500 stemmen uitgebracht op de 35 kunstwerken die ter jurering werden ingeleverd. Tijdens de opening van Maasvlakte 2 op 22 mei waren honderd amateurkunstenaars op een aantal historische schepen en aan de wal aanwezig om de feestelijke vlootschouw vast te leggen. Het Havenbedrijf Rotterdam N.V. en het Maritiem museum organiseerden dit concours destijds voor amateurtekenaars, -schilders en- fotografen in samenwerking met de SKVR (Stichting Kunstzinnige Vorming Rotterdam).

Expositie_Maritiem_Museum_winnaar_publieksprijs

Nico Kervezee (Coördinator SKVR) en Stef Baijense (winnaar publieksprijs).
Foto: Bart Maat 








Zelf bewonderen
Een deskundige jury nomineerde afgelopen weekend 30 kunstwerken die van 10 maart tot en met 29 mei 2014 te zien zijn in FutureLand, het informatiecentrum over de aanleg van Maasvlakte 2. Toegang tot deze expositie is gratis.

Over FutureLand
FutureLand is het hele jaar gratis toegankelijk voor jong en oud, je beleeft er de haven van de toekomst. FutureLand staat op de grens van de huidige Maasvlakte en biedt uitzicht op Maasvlakte 2 in ontwikkeling. Het informatiecentrum is gratis toegankelijk en, naast de themadagen, geopend van dinsdag tot en met vrijdag en op zondag. Sinds de opening in mei 2009 ontving FutureLand al ruim een half miljoen bezoekers. Het informatiecentrum is door de ANWB benoemd tot één van de vijf meest innovatieve uitjes van 2013. FutureLand is ook in 2014 geopend. Kijk voor meer informatie en openingstijden op www.futureland.nl. Adres FutureLand: Europaweg 902, 3199 LC Maasvlakte, Rotterdam Havennummer 8213.



terug naar overzicht
Deel dit bericht: