Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Mainport Meewerkdagen gaan van start

Voor de vijfde maal stelt de Rotterdamse haven van 27 tot en met 31 mei 2013 haar deuren open voor HBO en WO studenten in Rotterdam. Het doel: studenten laten kennismaken met de Rotterdamse haven als toekomstige werkgever.

Campus Hoogvliet opent bouwterrein

Zaterdag 1 juni is de Dag van de Bouw. Campus Hoogvliet opent die dag haar bouwterrein, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe de bouw vordert. Komt u ook? Van 11.00 tot 16.00 uur geeft BAM rondleidingen over het terrein.

1 juni: Dag van de Bouw bij verbreding A15

Op zaterdag 1 juni 2013 doet het consortium A-Lanes A15 mee aan de Dag van de Bouw, tussen 10.00 en 16.00 uur opent A-Lanes A15 haar deuren.

Minister opent Maasvlakte 2

Naast containerterminals ook andere bedrijvigheid op komst

Ben jij bij de opening van Maasvlakte 2 op 22 mei?

Woensdag 22 mei vindt de officiële opening van Rotterdams nieuwste en modernste haven plaats. Als jij dit bijzondere moment wilt beleven, ben je van harte welkom op de kade langs het Yangtzekanaal.

15 t/m 19 mei - Shell Eco-marathon

De Shell Eco-marathon is één van ‘s werelds meest uitdagende studentenwedstrijden op het gebied van innovatie, techniek en duurzaamheid die jaarlijks wordt gehouden in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië.

Veel talent op Girlsday Techniek

Ruim 150 meiden uit het voortgezet onderwijs hebben donderdag 25 april meegedaan met de Girlsday Techniek Rijnmond

APM Terminals Maasvlakte II bouwt!

Op het nieuwe land van Nederland bouwt APM Terminals Maasvlakte II (APMT MVII) een state of the art containerterminal die in november 2014 operationeel wordt.

Veel belangstelling meisjes voor Girlsday Techniek

Ruim 150 meisjes uit het voortgezet onderwijs hebben zich aangemeld voor de speciale Girlsday Techniek Rijnmond, die het Albeda College en Zadkine op donderdag 25 april organiseren.

Toekomst zeilschip Eendracht zeker gesteld

Op 9 april 2013 vindt in de haven van Scheveningen de overdracht van het aandelenpakket van scheepvaartmaatschappij Eendracht BV plaats. Deze rederij is de eigenaar van het unieke zeilschip de Eendracht.