Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Veel talent op Girlsday Techniek

Ruim 150 meiden uit het voortgezet onderwijs hebben donderdag 25 april meegedaan met de Girlsday Techniek Rijnmond, georganiseerd door het Albeda College en Zadkine. Deze techniekdag, dit jaar gericht op meisjes in het derde jaar van het voortgezet onderwijs, had dit jaar als thema “In en om het huis”.

Door hen mee te nemen in een programma van onder andere huisontwerp, elektrotechniek, speeddate en doe-het-zelven werd getoond dat in de  techniekbranche ook voor meiden hele leuke dingen te doen zijn! 

Vanwege de grote belangstelling werd het programma zowel in de ochtend als in de middag aangeboden op de Zadkine locatie aan de Prins Alexanderlaan in Rotterdam-Oost. Andrea Kaïm, Zadkine-directeur van het domein Techniek, opende samen met Karin Lentz (adjunct directeur Albeda) de ochtendsessie. Yvonne Verhulsdonk (onderwijsleider Albeda) opende de middagsessie.

 Girlsday_Techniek_2013__1_

Girlsday
Girlsday wordt jaarlijks op de vierde donderdag van april georganiseerd door VHTO (Landelijk expertisebureau meisjes/vrouwen en bèta/techniek) en is een Europees initiatief om jonge meisjes enthousiast te maken voor bèta, techniek en ict omdat relatief weinig meisjes voor deze richting kiezen. 
VHTO wil daarom dat jonge meisjes zich beter en breder oriënteren op hun toekomstige studiekeuze en streeft er naar de participatie van meisjes en vrouwen aan bètawetenschap, techniek en ICT in Nederland te vergroten.

Meer informatie over Girlsday is te vinden op www.vhto.nl 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: