Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Mainport Meewerkdagen gaan van start

logoDe teller staat op 100 matches

 
Voor de vijfde maal stelt de Rotterdamse haven van 27 tot en met 31 mei 2013 haar deuren open voor HBO en WO studenten in Rotterdam. Het doel: studenten laten kennismaken met de Rotterdamse haven als toekomstige werkgever. Studenten lopen één op één een dag of dagdeel mee met een medewerker van een bedrijf in de haven. Op dit moment zijn er 100 matches tussen studenten en medewerkers gemaakt.
Het doel van de Mainport Meewerkdagen is studenten een beter en breder beeld geven van het werk en de carrièremogelijkheden in de Rotterdamse haven. Met de opkomende vergrijzing is de Rotterdamse haven gebaat bij jong en fris talent. Momenteel kiezen nog te weinig studenten voor een baan in de haven. Om hier verandering in te brengen heeft Jong Havenvereniging de handen ineen geslagen met verschillende partners. De organisatie wil vooral laten zien: ‘de Rotterdamse haven is een plek voor werken met je handen en met je hoofd, maar bovenal met je hart!’

De deelnemende bedrijven van 2013 zijn: Akzo Nobel, APM, Boonk van Leeuwen advocaten, Broekman, Buro Rietveld, Cargotec, CMA CGM, Damen Shiprepair, Deloitte, DHL, Dutch P&I, EMO, Euro Nordic, European Bulk Services,  Evergreen, Financieel Begeleider, GDF Suez, Gemeente Rotterdam, Hatenboer-Water, Havenbedrijf Rotterdam, Hoyer, I-tanks, Imtech ICT, Lehnkering Imperial, Liquid Transfer Technology, Loders Croklaan, Loodswezen, Maersk Lines, MSC, OMS, Peterson logistics, Secure Logistics, Star Container Services,  SS Rotterdam, United Arab Shipping, VLS, Vopak en de Zeehavenpolitie.

Mainport Meewerkdagen is een initiatief van de Jong Havenvereniging en wordt ondersteund door: HBO in de Haven, Hogeschool Inholland, Hogeschool Rotterdam, STC-Rotterdam Mainport University en Motor van je carrière.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: