Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Meet & Greet Gunvor op 15 november!

Bekijk snel onderstaande vacatures om te zien of jij voldoet aan de functie-eisen en meld je aan voor de Meet & Greet op 15 november!

Beste haveninfrastructuur ter wereld

Het is de zesde achtereenvolgende keer dat ons land de koppositie inneemt. Singapore blijft, in vergelijking met vorig jaar, tweede, Hongkong neemt de derde plaats in en België staat zevende.

Rotterdam Maritime Capital of Europa

Rotterdam Partners, Havenbedrijf Rotterdam, de Drechtsteden en de gemeente Rotterdam, samen met de Rotterdam Maritime Board, hebben afgelopen week een internationale promotiecampagne gelanceerd.

RAMLAB print eerste scheepsschroef

Het RAMLAB heeft in samenwerking met Damen Shipyards Group ’s werelds allereerste 3D-geprinte scheepsschroef gefabriceerd, die alle kwaliteitskeuringen heeft doorstaan.

Havengerelateerde start-ups opgelet!

PortXL is op zoek naar start-ups voor de 2018-editie van het programma. Inschrijven kan vanaf nu. PortXL selecteert de meest kansrijke bedrijven en biedt hen gedurende honderd dagen intensief coaching om hun concepten een vliegende start te geven.

Zonnepanelen voor proef Slufter geïnstalleerd

Samen met Wattco, Texel4Trading en Sunprojects – allemaal bouwers van drijvende zonne-systemen – neemt het deel aan een proef die moet aantonen dat de ontwikkeling van drijvende zonne-systemen technisch en economisch haalbaar is op wateren met ruige condi

Laatste trein over oude Botlekbrug

Wereldse acts spetteren tijdens Wereldhavendagen

Wereldse acts spetteren tijdens de Wereldhavendagen

Discovery Port Reporter bezoekt TEAM Terminal

‘Discovery Port Reporter’ Ferdinand heeft drie mini-documentaires gemaakt, die in aanloop naar het evenement worden gepubliceerd. Vorige week is de eerste aflevering over het bedrijf ‘TEAM Terminal’ online gegaan.

Vooraankondiging Tech2do hèt techniekevent!

Op 3, 4 en 5 oktober 2017 vindt in Sporthal Olympia in Spijkenisse voor de 4e keer Tech2do plaats.