Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Prinses Margriethaven en Coloradoviaduct voltooid

Ook zelf containers lossen kan nu in FutureLand

Ook de haven geniet nog van laatste zomerdagen

De haven met zijn sfeer en momenten waar je soms intens van kan genieten. De goudgele stralen van de zon die over de haven weerkaatsen, geeft deze een warm en bijna zacht karakter.

Dagelijkse binnenvaartshuttle naar terminals

Pieken opvangen, filedruk verminderen en efficiënter trucktransport. Daarin voorziet het BCTN Container Transferium Rotterdam-Oost, het derde Rotterdamse containergebied dat vanaf maart 2015 operationeel is Rotterdam-Oost, het derde Rotterdamse containe

Neste Oil investeert in biopropaan productie

Neste Oil gaat zijn raffinaderij in Rotterdam uitbreiden met de bouw van een biopropaan productie-eenheid.De totale investering bedraagt ongeveer 60 miljoen euro.

TechNet maakt jeugd warm voor techniek met Tech2Do

Tech2Do is een evenement opgezet door de Stichting TechNet Voorne-Putten (een samenwerkingsverband van de 4 VMBO-scholen op Voorne-Putten: het Vakcollege Helinium, Maerlant, MY college en de Oude Maas en een aantal technische bedrijven.

Servicehaven gereed op Maasvlakte 2

De inrichting van de servicehaven is deze zomer voltooid. Tijdens de themadag op 27 september vindt tussen 12.00 en 13.00 uur de spetterde opening plaats door havenwethouder Pex Langenberg.

APMT MVII dit najaar gereed!

Op het terrein van APMT MVII wordt het op- en overslagproces van containers vrijwel volledig geautomatiseerd uitgevoerd. In een haven die twintig meter diep gaat kunnen de nieuwste generatie containerschepen (18.000 TEU) aanmeren.

Hoezo kleurrijke haven?

Jaap Luikenaar is columnist/tekstschrijver/redacteur, lobbyist en gastdocent met de Rotterdamse haven, industrie en transport als belangrijk aandachtspunt.

Meer bezoekers voor Wereldhavendagen

In Rotterdam zijn gisteren de Wereldhavendagen succesvol afgesloten. Op zondag kwamen zo’n 200.000 mensen naar het evenement, waardoor het totale bezoekersaantal van de Wereldhavendagen is uitgekomen op 450.000.

Port Rangers adviseren Deltalinqs

Prinses Laurentien van Oranje leidde op vrijdag 5 september een dialoogsessie tussen leerlingen uit groep 8 van basisschool De Globe uit Rotterdam en het bestuur van Deltalinqs.