Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Neste Oil investeert in biopropaan productie

NesteOil 

Neste Oil gaat zijn raffinaderij in Rotterdam uitbreiden met de bouw van een biopropaan productie-eenheid. Naast de basisinstallatie zelf zijn opslagtanks en leidingen onderdeel van de investering. Het project zal per direct starten en het plan is om eind 2016 met de verkoop van vloeibare biopropaan te kunnen beginnen. De totale investering bedraagt ongeveer 60 miljoen euro.


“Wij zijn erg verheugd met deze investering in Rotterdam. Het is een sterk signaal van vertrouwen. Vertrouwen in de toekomst van onze schone hernieuwbare producten en vertrouwen in de locatie Rotterdam”. Aldus Bart Leenders, Managing Director Neste Oil Netherlands. De nieuwe eenheid zal biopropaan aan de zijstroom van de raffinaderij onttrekken en zuiveren. Het proces zal de toegevoegde waarde van deze zijstroom aanzienlijk doen toenemen, omdat het desbetreffende gas tot nu toe is gebruikt als brandstof voor de opwekking van elektriciteit. Zodra de nieuwe installatie is voltooid, wordt een biopropaan productie van totaal 30.000-40.000 ton per jaar verwacht. 

De eigenschappen van Biopropaan zijn vergelijkbaar met die van fossiele propaan. Daardoor is het product geschikt voor gebruik in bestaande vloeibaar petroleumgas (LPG) toepassingen. 

Neste Oil Corporation

Osmo Kammonen
Senior Vice President, Communications and Brand Marketing

Voor meer informatie: Kaisa Hietala, Executive Vice President, Renewable Products, tel. +358 (0)10 458 4128

Neste Oil in het kort
Neste Oil Corporation is een raffinage- en marketing bedrijf gericht op lage uitstoot, hoogwaardige verkeersbrandstoffen. et bedrijf produceert een uitgebreid assortiment van de belangrijkste aardolieproducten en is ‘s werelds toonaangevende leverancier van hernieuwbare diesel. Neste Oil heeft een netto-omzet van 17,5 miljard euro in 2013, heeft circa 5.000 mensen in dienst en is genoteerd aan de NASDAQ OMX Helsinki.

Neste Oil is opgenomen in de Dow Jones Sustainability World Index en is sinds vele jaren opgenomen in The Global 100 lijst van ‘s werelds meest duurzame bedrijven. Forest Footprint Disclosure (FFD) heeft Neste Oil uitgekozen als een van de best presterende bedrijven in de sector olie & gas. Meer informatie: www.nesteoil.com.

terug naar overzicht
Deel dit bericht: