Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

TechNet Voorne-Putten stevig in beweging

Stichting TechNet Voorne-Putten wil zich de komende jaren sterk maken voor uitbreiding van het netwerk met technische bedrijven.

5 vragen aan Onno de Jong, Jong Haventalent 2014

Deze titel gaat jaarlijks naar een jonge professional met een visie op de Rotterdamse haven en de ambitie om daar iets mee te doen. Onno is nu een jaar lang ambassadeur en rolmodel voor jong talent in de haven.

Pieter Schelte op visite bij FutureLand

De Futureland Ferry vaart dagelijks langs de Pieter Schelte.

ECT en Havenbedrijf R'dam richten blik op toekomst

Europe Container Terminals (ECT) en het Havenbedrijf Rotterdam zijn overeengekomen om een eind te maken aan hun langlopende conflict.

MainportDotz – jouw digitale havengids

MainportDotz vergroot de zichtbaarheid van de haven bij jongeren en volwassenen op een nieuwerwetse manier, namelijk via interactieve touchscreens en mobiel internet.

Op zoek naar technici met ‘oplossend vermogen’

Door Jaap Luikenaar. In de rubriek Havennummers laten we maandelijks een directeur of een personeelsmanager uit de haven aan het woord: Havennummer 0000: Patrick Davids, directeur G. Bouman Arkel BV

‘Nieuwe’ radar voor Haaibaai

Het Havenbedrijf heeft twee navigatie radarsystemen geschonken aan de Haaibaai, het tankschip dat gemiddeld tweemaal per maand 300.000 liter oceaanwater in de Rotterdamse haven ophaalt bij Maersk schepen voor de zeedieren van het Oceanium.

Entree Botlek verdiept, Doorn verwijderd

De verwijdering van de Doorn, een onderwaterdam bij de entree van de Botlek (bij havennummer 4030), is succesvol afgerond.

BTT durft te investeren in talent

Technisch talent leert de theorie en praktijk bij BTT - Ondanks tekort aan technici zijn er nog steeds te weinig praktijkplaatsen.

Beste leerling werkt bij BPRR

De kersverse Apprentice Operator rondde deze zomer de opleiding Algemene Operationele Techniek (AOT) af bij STC-Group locatie Brielle.