Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

MainportDotz – jouw digitale havengids

mainportdotz_meisjeMainportDotz – jouw digitale havengids
Albeda College, Deltalinqs en RDM Campus breiden netwerk verder uit.

Ook de komende jaren komen er opnieuw banen bij en groeit de vraag naar goed opgeleide medewerkers. Maar lang niet voor iedereen is duidelijk welke mooie (loopbaan-)mogelijkheden de Rotterdamse haven biedt. MainportDotz vergroot de zichtbaarheid van de haven bij jongeren en volwassenen op een nieuwerwetse manier, namelijk via interactieve touchscreens en mobiel internet. MainportDotz informeert mensen over technisch, logistiek en havengerelateerd onderwijs, vacatures, werkgevers en over andere interessante plekken (POI’s) in en om de haven van Rotterdam.


MainportDotz was reeds te vinden op verschillende evenementen en bij het EIC Mainport aan de Landtong in Rozenburg en is daar uitgebreid getest. Middels een samenwerking tussen het Albeda College, Deltalinqs en de RDM Campus is het netwerk recentelijk uitgebreid met een scherm bij de entree van de RDM Campus. Daarmee komt het totaal aantal schermen op drie en zijn er reeds plannen gemaakt om het netwerk verder uit te breiden. 

MainportDotz biedt bedrijven in Mainport Rotterdam de mogelijkheid zich te presenteren onder bezoekers van voorgenoemde instellingen en opleidingscentra. De ‘dotz’ bevatten tekst, beeld, kaarten en natuurlijk video en kunnen worden ingezet voor stages, vacatures en bedrijfspresentaties. De informatie op de grote schermen is vervolgens makkelijk overdraagbaar naar de smartphone waar de informatie verder kan worden geraadpleegd of kan worden gedeeld via sociale media. Met MainportDotz vernieuwt de Rotterdamse haven zich dus ook op het vlak van (arbeidsmarkt-)communicatie en worden de kansen en mooie kanten die er zijn nog beter zichtbaar. Bedrijven die meer informatie willen over de mogelijkheden kunnen kijken op www.mainportdotz.nl of bellen naar 0181-393 277.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: