Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

RAMLAB print eerste scheepsschroef

Het RAMLAB heeft in samenwerking met Damen Shipyards Group ’s werelds allereerste 3D-geprinte scheepsschroef gefabriceerd, die alle kwaliteitskeuringen heeft doorstaan.

Havengerelateerde start-ups opgelet!

PortXL is op zoek naar start-ups voor de 2018-editie van het programma. Inschrijven kan vanaf nu. PortXL selecteert de meest kansrijke bedrijven en biedt hen gedurende honderd dagen intensief coaching om hun concepten een vliegende start te geven.

Zonnepanelen voor proef Slufter geïnstalleerd

Samen met Wattco, Texel4Trading en Sunprojects – allemaal bouwers van drijvende zonne-systemen – neemt het deel aan een proef die moet aantonen dat de ontwikkeling van drijvende zonne-systemen technisch en economisch haalbaar is op wateren met ruige condi

Laatste trein over oude Botlekbrug

Wereldse acts spetteren tijdens Wereldhavendagen

Wereldse acts spetteren tijdens de Wereldhavendagen

Discovery Port Reporter bezoekt TEAM Terminal

‘Discovery Port Reporter’ Ferdinand heeft drie mini-documentaires gemaakt, die in aanloop naar het evenement worden gepubliceerd. Vorige week is de eerste aflevering over het bedrijf ‘TEAM Terminal’ online gegaan.

Vooraankondiging Tech2do hèt techniekevent!

Op 3, 4 en 5 oktober 2017 vindt in Sporthal Olympia in Spijkenisse voor de 4e keer Tech2do plaats.

Wio Schaap onderscheiden met Sleepanker

Het Sleepanker wordt uitgereikt aan personen die lange tijd op voortvarende wijze een opmerkelijke bijdrage hebben geleverd aan het de ontwikkeling en welzijn van de haven.

Havenbedrijf Rotterdam contracteert vier start-ups

Het Havenbedrijf Rotterdam gaat de samenwerking aan met vier start-ups voor de ontwikkeling van even zoveel innovatieve projecten.

Job Language Kit for Migrants

Tijdens een internationale conferentie op 7 juni presenteert Dona Daria met trots de 'WorKit Job Language Kit for Migrants' die zij in de afgelopen twee jaar ontwikkelden om migranten te ondersteunen in hun taalontwikkeling en op weg te helpen naar werk.