Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

FutureLand extra attractie met Pinksteren

De Pioneering Spirit – het grootste schip ter wereld – in de Prinses Alexiahaven. Daarmee krijgt FutureLand dit pinksterweekend er een extra attractie bij.

Samenwerkingsovereenkomst Rotterdam en Guangzhou

Havenbedrijf Rotterdam en havenautoriteit Guangzhou ondertekenen samenwerkingsovereenkomst

Primeur: Obstacle Run voor Baggerfestival

Het Baggerfestival introduceert een geheel nieuwe activiteit voor de 2019-editie. Voor het eerst wordt er een Obstacle Run midden in Sliedrecht georganiseerd.

Arbeidsmarktkrapte transport en logistiek

Sectormonitor: arbeidsmarktkrapte houdt aan

Hybride tanker Eagle Bintulu arriveert in R'dam

Anderhalve week na de Eagle Brasilia arriveerde zaterdag 13 april ook het zusterschip Eagle Bintulu tijdens zijn maidentrip in de Rotterdamse haven.

Samenwerking aan studie naar groene waterstof

BP, Nouryon (voorheen AkzoNobel Specialty Chemicals) en Havenbedrijf Rotterdam gaan samen de mogelijkheden onderzoeken voor de productie van “groene” waterstof door middel van waterelektrolyse voor de BP raffinaderij in Rotterdam.

Rotterdamse haven maakt innovatie inhaalslag

Het Rotterdamse havenbedrijfsleven heeft een succesvolle inhaalslag gemaakt ten opzichte van bedrijven elders in Nederland op het vlak van innovatie.

Grootschalige beschermingsoefening 8 t/m 11 april

Tijdens de oefening Port Defender Rotterdam trainen de Koninklijke Marine, Koninklijke Luchtmacht, Dienst Speciale Interventies (DSI), de Kustwacht, het Havenbedrijf Rotterdam, Politie eenheid Rotterdam en de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond samen.

Nieuw bestuur Baggerfestival is er klaar voor

Van 27 tot en met 30 juni vindt de dertiende editie van het Baggerfestival in Sliedrecht plaats. Ook voor deze editie is het bestuur weer aangevuld met frisse, nieuwe krachten. Onlangs trad het bestuur in de nieuwe samenstelling naar buiten.

Samenwerken met regio Noord-Brabant

Havenbedrijf Rotterdam en Stichting Multimodaal Coördinatie en Adviescentrum Brabant (MCA Brabant) hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Doel van de samenwerking: meer containervervoer tussen Rotterdam en Noord-Brabant.