Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Alice voert 270.000 ton diesel aan

Deze week is de ‘Alice’ voor de eerste maal in de Rotterdamse haven gearriveerd. De tanker had 270.000 ton diesel aan boord afkomstig uit Pengarang in Maleisië. Zelden arriveert een dergelijk grote hoeveelheid diesel in Europa.

Aankomst Harmony of the Seas

Het splinternieuwe schip dat op Pinksterzondag pas de werf in Saint Nazaire verliet, is hier voor een korte promotietoer.

Kade in afwachting van Harmony of the Seas

Dinsdagmorgen 24 mei om 7 uur arriveert de splinternieuwe Harmony of the Seas in Cruiseport Rotterdam. Het grootste cruiseschip ter wereld heeft op Pinksterzondag onder grote internationale belangstelling zijn werf te Saint-Nazaire in Frankrijk verlaten.

Gezocht: ideeën mobiliteit en circulariteit

Samen met Venture Café, KPN, Deloitte en de Gemeente Rotterdam organiseert het Havenbedrijf Rotterdam op 26 mei ‘City Flows’ in het Groot Handelsgebouw.

Vogelvallei opnieuw ingericht en uitgebreid

De Vogelvallei op de Maasvlakte is nu een aaneengesloten natuurgebied van 21 hectare, 3 hectare groter dan de vorige vallei. Het heeft diverse eilanden, grote waterpartijen en een wand waar oeverzwaluwen kunnen broeden.

Tentoonstelling luchtvaartgeschiedenis Rotterdam

Vanaf zondag 24 april is de tentoonstelling Koolhoven-Waalhaven op de Klokkenzolder van Het Kasteel van Rhoon te zien. In de tentoonstelling staat de luchtvaartgeschiedenis van vliegtuigenfabriek Koolhoven en vliegveld Waalhaven centraal.

Vopak verbindt terminals ondergronds

In het weekend van 16 op 17 januari is de leidingbundel, bestaande uit meerdere pijpleidingen, ingetrokken tussen TTR en de Botlek terminal. Bekijk de video ervan in het bericht.

Beleef de haven dit weekend van binnen en van buit

In het Delta Hotel in Vlaardingen wordt van 15 tot en met 17 april het driedaagse evenement ‘Beleef de Haven’ georganiseerd. Bezoekers kunnen deze tentoonstelling gratis bezoeken en het rumoerige havenleven in het klein beleven.

Nederland innoveert: 21/22 april op RDM Rotterdam

Nederland innoveert is een festival voor iedereen met een passie voor techniek, technologie en ict. Op donderdag 21 en vrijdag 22 april staat de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam vol met de nieuwste innovaties.

Thema Wereldhavendagen 2016: The Smartest Port

Het programma nog volop in ontwikkeling. “We betrekken dit jaar ook de Rijnhaven er veel meer bij, waar volop nautische demo’s worden gegeven", aldus Sabine Bruijnincx, directeur van stichting Wereldhavendagen.