Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Thema Wereldhavendagen 2016: The Smartest Port

Wereldhavendagen-foto IngeWiedijk_1Op 30 maart is het thema van de Wereldhavendagen 2016 onthuld: The Smartest Port. “Op vrijwel elk aspect draait de haven van Rotterdam mee in de wereldtop”, aldus Sabine Bruijnincx, directeur van stichting Wereldhavendagen. “Dat maakt het niet alleen een geweldige leerschool, er zijn ook volop mogelijkheden en support voor innovators om te slagen. Bijvoorbeeld op het gebied van containers, (petro)chemie, offshore, spoor en (break)bulk, maar ook als het gaat om circulariteit of het internet of things. Innovatie stroomt door stad en haven. Dit maakt Rotterdam niet alleen één van de grootste havens ter wereld maar ook de slimste. Op 2, 3 en 4 september zullen honderdduizenden bezoekers uit Nederland, maar ook van ver over de grenzen, dit mee gaan maken als ze een kijkje achter de schermen komen nemen.”

Wereldhavendagen
Het programma is volgens Bruijnincx nog volop in ontwikkeling. Wat echter wel duidelijk is, is dat het evenement wederom grootser van opzet wordt. “We betrekken dit jaar ook de Rijnhaven er veel meer bij, waar volop nautische demo’s zullen worden gegeven.” Het ‘uitdijen’ naar Katendrecht zet ook voort. “Ook daar komen fors meer activiteiten dan vorig jaar.”

Mijn Wereldhavendagen (Mijn WHD)
Geheel in lijn met het thema van dit jaar wordt het evenement zelf ook ‘smarter’. Zo wordt de online Mijn Wereldhavendagen toepassing gelanceerd. Hiermee krijgen gebruikers heel overzichtelijk op hun computer of mobile de activiteiten en excursies van de Wereldhavendagen gepresenteerd en kunnen zij zo makkelijk hun persoonlijke WHD-programma samenstellen.

Over de Wereldhavendagen
De Wereldhavendagen is het grootste jaarlijkse maritieme evenement van Nederland. Het evenement wordt in 2016 voor de 39e keer georganiseerd en vindt plaats op 2, 3 en 4 september. Bezoekers van jong tot oud kunnen naast scheepsbezichtigingen, demonstraties op het water en presentaties van havenbedrijven, onder andere genieten van een uitgebreid cultureel programma. In 2015 trok het evenement meer dan 320.000 bezoekers.

terug naar overzicht
Deel dit bericht: