Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Gezocht: ideeën mobiliteit en circulariteit

rotterdambrandingtoolkit.nl Fotograaf - Ossip van Duivenbode_1Samen met Venture Café, KPN, Deloitte en de Gemeente Rotterdam organiseert het Havenbedrijf Rotterdam op 26 mei ‘City Flows’ in het Groot Handelsgebouw. Tijdens dit inspirerende en interactieve evenement wordt met corporates, startups en Rotterdammers op zoek gegaan naar concepten op het gebied van smart mobiliteit en circulariteit, die het beste bijdragen aan de toekomst van de Rotterdamse stad en haven. Startups kunnen tijdens het event, dat in het teken van van Startup Fest Europe georganiseerd wordt, hun ideeën pitchen. De twee beste pitchers zullen aan een jury, bestaande uit Maarten Struijvenberg (wethouder, werkgelegenheid en economie), Rinke Zonneveld (directeur Innovation Quarter) en Paul Smits (CFO Havenbedrijf Rotterdam) presenteren. De winnaars krijgen onder andere werkplekken in het Cambridge Innovation Center aangeboden om hun ideeën verder uit te werken.

Aanmelden als deelnemende startup of als bezoekers kan hier.

Bron: City Flows via Havenbedrijf Rotterdam

Foto:  rotterdambrandingtoolkit.nl Fotograaf - Ossip van Duivenbode


terug naar overzicht
Deel dit bericht: