Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Bedrijf in Beeld: Peinemann Groep

De Peinemann Groep is sinds 1954 toonaangevend op het gebied van de verhuur van heftrucks, hoogwerkers, mobiele hijskranen en de daaraan gerelateerde logistieke dienstverlening.

5 vragen aan: Roy Verduyn, Manager bij Technicom

Roy heeft een mooie taak waar hij graag zijn tanden in zet; hij adviseert bedrijven op een over hoe zij het beste hun medewerkers kunnen opleiden.

Talent Gevonden! - column Jaap Luikenaar

Heeft u dat nou ook? Dat beetje ‘schurende’ gevoel in de aanloop naar de verkiezingen. Al die hoopvolle beloften. Al die grote woorden. Alles samen. Met elkaar. Voor iedereen. Duurzaam, veilig en leefbaar. Eerlijk delen. Open en transparant. De zwakkeren

NML steunt maritieme studententeams zonnebootrace

Nederland kenmerkt zich door een innovatieve en vooruitstrevende maritieme sector. Een sector die velen tot de verbeelding spreekt, maar vaak lastig onder de aandacht van jongeren is te brengen. Nederland Maritiem Land, de koepelorganisatie van de maritie

De Rotterdamse haven op het goede spoor

De Rotterdamse haven dankt zijn populariteit onder meer aan goede verbindingen met het achterland. Met het in gebruik nemen van Maasvlakte 2 komen er veel meer containers naar de haven.

Havennummers: Lotte van Hoesel

Jaap Luikenaar interviewt Lotte van Hoesel, interim-HR manager Cargill Refined Oils Europe

Acht ambitieuzen ontvangen Operator-diploma

Ga er maar aan staan. Naast je volwaardige baan een Operator opleiding afronden, en met succes!

Volop kansen voor gemotiveerde werkzoekenden

Ook in 2014 verwacht organisator Navingo weer een record aantal vacatures op de 8e editie van het Maritime & Offshore Career Event (MOCE) op woensdag 2 april.

In de spotlight: Damen Shiprepair Rotterdam B.V.

Damen Shiprepair Rotterdam (DSR) is een toonaangevende scheepswerf op het gebied van scheepsreparatie, onderhoud en het ombouwen van schepen. Wij zijn gesitueerd in het hart van de Rotterdamse Haven en werken vanaf twee locaties; de werf in Schiedam en de

Talent Gevonden

column Jaap Luikenaar