Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Acht ambitieuzen ontvangen Operator-diploma

Ga er maar aan staan. Naast je volwaardige baan een Operator opleiding afronden, en met succes! Dit speelden Yasser Sahin, Nurettin Tokul, Johnny Cabboort, Ismael Cakir, John Clayton, Frans Minnebreuker, Oscar Alebeek en Farieq Mohamedhoesein onlangs klaar. Dit heugelijke feit werd gevierd en Talent Gezocht! werd uitgenodigd voor de nodige media aandacht en om de diploma uitreiking vast te leggen op de gevoelige plaat.

Sonneveld
Gemiddeld tweeënhalf jaar waren bovenstaande heren zoet met de door Technicom verzorgde theorielessen gecombineerd met diverse praktijkopdrachten op locatie Sonneveld. De cursisten werden veelvuldig uitgedaagd om deze intensieve opleiding te combineren met hun huidige baan bij Sonneveld en met hun vaak drukke privé- en gezinsleven.
 
Daarom nam vorige maand Nicole van de Graaf, Manager Opleidingen bij Technicom, in een goed gevulde zaal met cursisten, collega’s en familieleden het woord en complementeerde de heren nogmaals met het feit dat zij het felbegeerde papiertje terecht in ontvangst mochten nemen. Daarna vroeg Margot Vermunt, docente bij Technicom, alle cursisten één voor één naar voren en sprak hen allen persoonlijk toe.

Johnny Cabboort was één van de harde werkers en vertelde dat hij toen hij vijfeneenhalf jaar geleden in dienst kwam bij Sonneveld alle ins en outs van het operator vak miste. Toen er in zijn sollicitatiegesprek werd gevraagd of hij bereid was om te leren, bedacht hij zich geen seconde en zei volmondig ja. Met zijn bakkersachtergrond en een ambitie voor brood- en banketbakken bezat hij wel degelijk de juiste competenties, alleen het opereren van machines had hij nog niet geheel onder de knie. Heel veel vrije tijd ging eraan op, maar het was het allemaal waard. Zeker de koppeling tussen theorie en praktijk beviel hem ontzettend goed. Marco Hardeman, Hoofd Productie, heeft samen met procesverbeteraars Leen Lagendijk en Georges Paans de cursisten in de praktijk begeleid en gemotiveerd tijdens dit intensieve traject. Mede dankzij hen en Technicom, hebben Johnny en zijn collega’s alle hoofdstukken, taken en exacte vakken overmeesterd en hebben zij hun kennis en kunde kunnen verrijken met dit mooie Operator-diploma!

Over Sonneveld Group B.V.
Sonneveld Group B.V. in Papendrecht ontwikkelt, produceert en levert innovatieve bakkerijgrondstoffen voor ambachtelijke en industriële bakkers. Meer informatie op www.sonneveld.com

Ben je op zoek naar meer informatie over opleidingen van Technicom?
Bezoek dan www.technicom.nl.


terug naar overzicht
Deel dit bericht: