Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Rotterdamse haven lanceert start-up accelerator

Rotterdam zet nog een tandje bij in de ambitie om de slimste haven van de wereld te zijn. Een primeur: nooit eerder richtte een dergelijk start-up programma zich specifiek op een haven.

Onderzoek sociale veiligheid in het havengebied

Het Havenbedrijf Rotterdam gaat onderzoek doen naar de mate van sociale veiligheid in de haven. Diegenen die werken of wonen in het havengebied kunnen meedoen aan het onderzoek.

Experiment met vliegtuigbom uit WOII

De vliegtuigbom (1.000 lbs) uit de Tweede Wereldoorlog is met een gecontroleerde explosie donderdag 22 oktober 2015 om 12.30 uur door de Explosieven Opsporing Dienst (EOD) vernietigd op de Kop van de Beer (aan de Markweg in Europoort).

Recordbelading bij APM Terminals Maasvlakte II

De containerterminal van APM Terminals Maasvlakte II heeft in Rotterdam een record gevestigd door de Madison Maersk af te laden tot een totaal van 17.152 TEU, waarbij zelfs containers tot tien hoog aan dek werden geladen.

iTanks TNO Translas winnen Europese Innovatieprijs

Op 14 oktober in Brussel hebben iTanks, TNO en Translas een grote Europese innovatieprijs ontvangen voor “applied technology” met de rookvrije lastoorts.

Aankomst Happy Star in R'dam met 22 Damen schepen

Het is de eerste keer dat de Happy Star Nederland aandoet en het is het grootste transport van Damen voorraadschepen tot nu toe.

Techniekevenement Tech2do weer druk bezocht

In de sporthal Olympia in Spijkenisse heeft voor de tweede maal het techniekevenement Tech2Do plaatsgevonden voor ruim 1200 basisschoolleerlingen van groep 7 uit de regio Voorne-Putten Rozenburg.

Techniek College Rotterdam volgend jaar van start

Op het Techniek College Rotterdam, de samenwerkingsschool waar per 1 augustus 2016 techniekstudenten onderwijs kunnen volgen, worden de techniekopleidingen van beide roc’s gebundeld en als één herkenbare techniekschool gepositioneerd.

Al vier jaar beste haveninfrastructuur ter wereld

Rotterdam investeert veel in de infrastructuur. Een goede infrastructuur is essentieel voor de groei en ontwikkeling van een haven.

Calandbrug vernieuwd treinen via nieuwe verbinding

Bij de aanpak van de verouderde Calandbrug in de haven van Rotterdam wordt gekozen voor een oplossing waarbij het treinverkeer en de zeescheepvaart elkaar niet meer kruisen.