Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Techniek College Rotterdam volgend jaar van start

TECHNIEK_COLLEGE_ROTTERDAM_gaat_volgend_schooljaar_van_startDonderdag 1 oktober hebben Albeda College en Zadkine, onderwijsminister Jet Bussemaker, onderwijswethouder Hugo de Jonge en acht vertegenwoordigers van het bedrijfsleven een convenant getekend dat een samenwerkingsschool voor techniek en technologie mogelijk maakt. De ondertekening vond plaats op de RDM in Rotterdam. 


Op het Techniek College Rotterdam, de samenwerkingsschool waar per 1 augustus 2016 techniekstudenten onderwijs kunnen volgen, worden de techniekopleidingen van beide roc’s gebundeld en als één herkenbare techniekschool gepositioneerd. De nieuwe mbo-school bestaat uit 6 clusters: Mobiliteit, Proces & Maintenance, Lab & Research, Bouwen & Wonen, IT & Online en de Maakindustrie. 


Het Techniek College Rotterdam heeft de ambitie om toonaangevend technisch en technologisch onderwijs te bieden in de regio Rotterdam Rijnmond. In samenwerking met het bedrijfsleven het onderwijs vorm geven, zodat het nog beter aansluit op de wensen en de behoeften vanuit het bedrijfsleven. Opleidingen die goede kansen bieden aan studenten om na het behalen van hun mbo-diploma het bedrijfsleven in te gaan of door te leren. 


De gemeente Rotterdam en de betrokken partijen uit het bedrijfsleven verwelkomen het te vormen Techniek College Rotterdam als één aanspreekpunt en gesprekspartner. Het bedrijfsleven heeft betrokkenheid bij de inhoud en inrichting van het techniekonderwijs toegezegd. Namens het bedrijfsleven werd het convenant ondertekend door het Havenbedrijf, Deltalinqs, DINL, Koninklijke Metaalunie, Bovag, FME, Bouwend Nederland en Uneto-VNI. 

Bron: Havenbedrijf Rotterdam


terug naar overzicht
Deel dit bericht: