Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Onderzoek sociale veiligheid in het havengebied

Havengebied

Het Havenbedrijf Rotterdam is als beheerder, exploitant en ontwikkelaar van het Rotterdamse haven- en industriegebied ook verantwoordelijk voor de sociale veiligheid in het havengebied. De manier waarop ondernemers, werknemers, passanten of bewoners het gebied beleven, bepaalt het imago en daarmee ook het vestigingsklimaat van de locatie.

Welke gebieden ervaart u als onveilig? Waar zijn verbeteringen noodzakelijk? U als ondernemer en/of werknemer heeft een goed zicht op de veiligheidssituatie in het havengebied. Daarom vraagt het Havenbedrijf uw medewerking om een online vragenlijst over de sociale veiligheid in het havengebied in te vullen. Uw bijdrage is essentieel om de aard en omvang van de overlast, criminaliteit en veiligheidsgevoelens in het gebied in kaart te brengen. Het invullen van de digitale vragenlijst duurt niet langer dan 10 minuten. En uw deelname blijft anoniem.


Het Havenbedrijf gaat dit onderzoek voor de 4e keer uitvoeren onder alle ondernemers. Het is voor de betrouwbaarheid van het onderzoek belangrijk dat zo veel mogelijk ondernemingen meedoen.
Ze krijgen dan een zo goed mogelijk beeld van hoe de sociale veiligheid zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld in het havengebied, welke maatregelen werken en waar verbeteringen noodzakelijk zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen over dit onderzoek? Neem dan contact op met Abel Wolterbeek van onderzoeks- en adviesbureau DSP-groep (tel 020 6257537 of awolterbeek@dsp-groep.nl.

Vragenlijst
Meedoen met het onderzoek kan tot en met vrijdag 13 november 2015. De vragenlijst kan HIER ingevuld worden.

Bron: Havenbedrijf Rotterdam 




terug naar overzicht
Deel dit bericht: