Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Rotterdamse haven lanceert start-up accelerator

Havenbedrijf Rotterdam lanceerde donderdag 30 oktober, samen met internationaal erkende partners, het start-up accelerator programma PortXL. De haven van Rotterdam en de stad Rotterdam vormen een magneet voor mensen met innovatieve ideeën en concepten. Rotterdam zet nog een tandje bij in de ambitie om de slimste haven van de wereld te zijn. Een primeur: nooit eerder richtte een dergelijk start-up programma zich specifiek op een haven.“Met PortXL versterken we het innovatieve klimaat in onze haven en kunnen we haven start-ups scouten. Hiermee trekken we meer innovatieve bedrijvigheid in de haven aan. We laten hen zien wat de haven hen te bieden heeft. En we brengen hen in contact met gerenommeerde bedrijven. Immers, innovatie is cruciaal. Wij willen de slimste en meest innovatieve haven ter wereld zijn,” aldus Paul Smits, CFO Havenbedrijf Rotterdam.

Van idee naar vliegende start
Internationaal erkende bedrijven zoals EY, Venture Cafe, Van Oord, Erasmus Centre for Entrepreneurship, Heineken, InnovationQuarter, Rabobank, Count./First Dutch, Vopak, Damen, E.ON, Boskalis en het Havenbedrijf Rotterdam hebben hun krachten gebundeld. Samen bieden zij met PortXL havengerelateerde start-ups de kans om in drie maanden hun ideeën een kickstart te geven.

Jan Peter Balkenende, EY Partner Corporate Responsibility : ‘Startups kunnen als geen ander met veel passie en energie inspelen op nieuwe markten en disruptieve technologieën en dat is essentieel voor een duurzame groei van de Rotterdamse haven economie.’

PortXL is een honderd dagen durend open innovatieprogramma, waarbinnen tien geselecteerde start-ups door mentoren intensief gecoacht worden om hun start-up van de grond te krijgen. Ze hebben toegang tot een netwerk van meer dan 150 mentoren, ruim 200 investeerders, corporate partners en sponsoren. De accelerator richt zich op de havengerelateerde industrie. “De start ups die meedoen met PortXL gaan het Rotterdamse bedrijfsleven in de haven veroveren, mede dankzij de hulp van onze partners van wereldklasse. Make it happen!,” aldus Mare Straetmans, Managing Director PortXL.Aanmelden? PortXL is op zoek naar start-ups

in de sectoren Transport & Logistiek, Energie, Chemie & Raffinage en Maritiem. Inschrijven kan tot februari 2016. Het accelerator programma zal in maart 2016 van start gaan.

Bron: Havenbedrijf Rotterdam 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: