Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

1,9 mln. voor betere technische opleidingen

Minister Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen heeft op 14 december een cheque van 1,9 miljoen euro overhandigd aan het Centrum Innovatief Vakmanschap Chemie in het Rijnmondgebied.

Veel talent op Banenbeurs010

Vandaag, vrijdag 14 december, vindt de Banenbeurs010 plaats in de Van Nelle fabriek in Rotterdam.

Mijn baan is top! Waterklerk bij LBH

Wij spraken met Davey Horsten over zijn baan. Volgens zijn leidinggevende is Davey een ruwe diamant met een mooie carriere voor de boeg in de Rotterdamse haven.

Lege LNG-tanker aan Wilhelminapier

Donderdag 6 december in de namiddag – nadat de ms Rotterdam om 14.00 uur is vertrokken – arriveert de gloednieuwe LNG-tanker Coral Energy voor de kade van de Cruiseport Rotterdam aan de Holland Amerika Kade (Wilhelminapier, havennummer 1247).

Nieuwe scheepvaartroutes goedgekeurd

De scheepvaartroutes op het Nederlandse gedeelte van de Noordzee worden aangepast. De IMO (International Maritime Organisation) heeft vorige week het plan voor aanpassing van de scheepvaartroutes goedgekeurd dat Rijkswaterstaat samen met belanghebbenden h

Winnaar iTunes Card bekend gemaakt

Iedere maand verloten we een iTunes waardebon onder onze likers en volgers. De eerste winnaar is nu bekend!

Dijkdoorbraak Maasvlakte 2 geslaagd

Om Maasvlakte 2 voor de scheepvaart toegankelijk te maken is op zondagmorgen op de grens van Maasvlakte 1 en 2 een tijdelijke dam verlaagd en vervolgens door de vloed overspoeld.

Maritieme sector plaatst record

De Recordpoging Maritieme Gastlessen werd 16 november in de Tweede Kamer in het bijzijn van Anouchka van Miltenburg, voorzitter Tweede Kamer, afgesloten.

MV2: Laatse grote deelproject van start

Om Maasvlakte 2 voor de scheepvaart toegankelijk te maken, is aannemer PUMA (Boskalis en Van Oord) gestart met het weggraven van de tijdelijke dam tussen de Yangtzehaven en de havens op Maasvlakte 2. Voor het laatste stukje gaat

Uitbreiding Maastank

Op 15 november tekenden Maastank en het Havenbedrijf Rotterdam het contract voor de uitbreiding van het huidige terrein in het Botlekgebied van 17.000 m2 naar 21.500 m2.