Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

360 kinderen op Maritime Experience Day

Tijdens Sail Den Helder op 19, 20 en 21 juni hebben er 360 kinderen uit Den Helder en omgeving een 'Maritime Experince Day' ervaren.

STC'er dingt mee naar titel Uitblinker v/h jaar

Het Scheepvaart en Transport College doet dit jaar mee aan de landelijke MBO Uitblinkers verkiezing. Deze verkiezing zet MBO’ers en het MBO-onderwijs in het zonnetje. Namens het STC zal Angelique Vreugdenhil, Logistiek Supervisor in opleiding, deelnemen

Wordt schilder!

De schilders- en onderhoudsbranche heeft behoefte aan jonge enthousiaste mensen die het vak in de vingers willen krijgen en sociaal vaardig zijn.

Kunst op Maasvlakte 2

Maasvlakte 2 is open en klaar voor gebruik. Aan de inrichting van de nieuwe havens en kades wordt hard gewerkt, zodat in 2014 de eerste containerschepen kunnen afmeren

Toekomstige terminal krijgt steeds meer karakter

Nadat vorige maand het eerste schip aankwam met de gloednieuwe kadekranen die APM Terminals MVII gaat gebruiken voor de binnenvaart, wordt er dagelijks ontzettend veel werk verzet op de bouwsite.

Nieuwe directeur EIC Mainport Rotterdam

Op 1 mei 2013 is Mary Dotsch gestart als directeur van het EIC (Educatief Informatie Centrum) Mainport Rotterdam.

Augmented Reality is het Beste Haven Idee van 2013

Dat maakte juryvoorzitter Harald Roelofs donderdag bekend bij de afsluiting van de NT Dagen.

18, 19 juni: Game On Techniekmanifestatie

Op 18 en 19 juni wordt in de Evenementenhal in Gorinchem de 4e editie van Game On georganiseerd. Op deze twee dagen staan de mogelijkheden in techniek centraal.

Vak apart: Surveyor

Stuurboord, bakboord, Marcel wist in de jaren ’81 toen hij uit militaire dienst kwam het verschil tussen die twee nog niet. Hij had vier weken geen werk en maakte de afweging of hij aan de slag wilde bij Hema, Huntsman, of Intertek.

Rotterdamse haven luidt noodklok

De sector Transport en Logistiek in de Rotterdamse haven verwacht vanaf 2015 problemen te krijgen door een tekort aan werknemers. Daarom start vandaag een landelijke campagne: Hollands Goud.