Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Toekomstige terminal krijgt steeds meer karakter

Nadat vorige maand het eerste schip aankwam met de gloednieuwe kadekranen die APM Terminals MVII gaat gebruiken voor de binnenvaart, wordt er dagelijks ontzettend veel werk verzet op de bouwsite. Zo zijn de eerste twee stackkranen inmiddels geïnstalleerd, eind deze maand wordt de eerste railkraan opgebouwd en komen er weer vier nieuwe stackkranen binnen. Volgende maand komen ook de enorme kadekranen binnen die gebruikt gaan worden voor de grote containerschepen die APM Terminals MVII gaat verwelkomen vanaf november 2014. Tijd voor een update dus. Deze maand ontmoet de redactie Gabriël Kierkels, Manager HSSE. Letterlijk is hij verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met Health, Safety, 
Security en Environment.

C_0017
Kierkels: “Veilig en gezond weer naar huis, dit is hét uitgangspunt van APM Terminals wereldwijd, zo ook die van APM Terminals MVII. Veiligheid zit in alles. Het begint al in de contractfase, waarbij de met zorg geselecteerde aannemers en leveranciers op de proef worden gesteld op HSSE. Wanneer veiligheid en duurzaamheid tot in de puntjes verzorgd is, zetten wij pas onze handtekeningen onder de contracten. Met geen enkel ongeval dit jaar en na diverse geluiden van grote bouworganisaties die dit de veiligste bouwsite van Nederland vinden, zijn wij trots op onze civiele aannemers en de leveranciers. 

Om deze naam hoog te houden doen we veel op veiligheidsvlak. Toen er alleen nog maar een conceptontwerp van de terminal lag, waren er al diverse veiligheidsanalyses gedaan. Zeker omdat er in de toekomst gewerkt gaat worden met een andere manier van containers overslaan. In deze analyses zijn de risico’s in kaart gebracht en staat in detail beschreven hoe we veilig gaan opereren. 

Om de veiligheid on site te waarborgen, is er continu toezicht en gaan we heel consequent om met het handhaven van de regels. We lopen zeer regelmatig veiligheid observatierondes, waarbij we op een positieve manier in gesprek gaan met onze aannemers. Er zijn diverse zogenaamde HSSE points met veiligheidsboodschappen, routes en informatie over het weer. Ook staat er bij de civiele hoofdaannemer een ideeënbus waar gretig gebruik van gemaakt wordt. Er zijn in de tussentijd 72 ideeën ingediend en beloond. Daarvan zijn er al diverse uitgevoerd of in behandeling genomen.”

Houd Talent Gezocht! in de gaten voor meer updates van APM Terminals MVII!


terug naar overzicht
Deel dit bericht: