Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuwe directeur EIC Mainport Rotterdam

mary_dotschOp 1 mei 2013 is Mary Dotsch gestart als directeur van het EIC (Educatief Informatie  Centrum) Mainport Rotterdam. Een start die direct vraagt om acties: de uitbreiding van de interactieve tentoonstelling, versterking van het informatieaanbod per onderwijsdoelgroep en het EIC sterk op de kaart zetten in stad en regio, zijn de speerpunten voor de komende maanden.

“De Rotterdamse Haven is een fantastische plek om te werken”, vertelt Mary Dotsch enthousiast. “Ieder mens heeft zijn talenten, maar je moet de kans krijgen die te ontdekken. Daarom is het ook zo belangrijk om jonge mensen kennis te laten maken met de haven van Rotterdam. Want goed gekwalificeerd personeel is een cruciale succesfactor voor de bedrijven in het havengebied. Het EIC Mainport Rotterdam wil ook groei realiseren in de bezoekersaantallen: van 18.000 naar minimaal 20.000 bezoekers. Dat betekent meer excursies, dus uitbreiding van het aantal bedrijven is noodzakelijk! Daarom doe ik een oproep en vraag om medewerking van de bedrijven om de poorten open te stellen voor jonge mensen. Want zij zijn de medewerkers van de toekomst!” 

Het EIC Mainport Rotterdam, opgericht door het Havenbedrijf Rotterdam en Deltalinqs, organiseert dagelijks excursies en andere activiteiten om leerlingen van basisonderwijs tot en met HBO/WO enthousiast te maken voor de wereld van de haven.

Meer informatie: www.eic-mainport.nl. Bron: Deltalinqs


terug naar overzicht
Deel dit bericht: