Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Tech2do verleidt leerlingen tot techniek

Dit bijzondere technische evenement is voor leerlingen en leerkrachten van groep 7 van alle basisscholen van Voorne-Putten en Rozenburg. Het evenement toont de leerlingen hoe interessant techniek is.

Dag van de Innovatie op 1 oktober 2015

Bent u op zoek naar een energieboost voor uw bedrijf? Meld u aan voor praktische informatie over het begrip ‘innovatie’, stappenplannen en oefeningen tijdens interessante workshops.

Dag van de Chemie 2015 draait om Innovatie

Je kunt tijdens de Dag van de Chemie op 26 september kiezen uit tientallen bedrijven in heel Nederland. Er zit er altijd één bij jou in de buurt!

Maritieme vakbeurs Europort 3 t/m 6 november

De masterclass-sessies met technologie als thema op de beurs gaan dieper in op dit actuele onderwerp en de mogelijke gevolgen voor de scheepvaart. Worden de bedrijfsactiviteiten hierdoor efficiënter en minder kostbaar? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen?

Regionaal techniekevenement Tech2Do komt eraan

Naarmate het opleidingsniveau stijgt wordt de arbeidsmarkt krapper. Functies op MBO niveau 2 en 3 staan onder druk, dus moet er veel aandacht besteed worden aan de jongeren op de lagere niveaus om hen voor te bereiden en toe te rusten voor de arbeidsmarkt

Noord-Limburg en R'dam intensiveren samenwerking

Met deze samenwerking wordt de logistieke positie in Europa versterkt en wordt het vervoer per binnenvaart en spoor tussen Rotterdam en Noord-Limburg en verder Europa in nog aantrekkelijker voor verladers, logistieke dienstverleners en rederijen.

Maritiem Museum werkt aan dynamische museumhaven

Samen met de ondernemers en gemeente wil het museum het Maritiem District ontwikkelen tot een aantrekkelijke toeristische trekpleister in de binnenstad.

Jongerenakkoord biedt perspectief voor 20 jongeren

Je studie helemaal afgestemd op je toekomstige job. Voor 20 studenten van LMC Praktijkonderwijs Schietbaanstraat en Olympia College wordt dat de komende twee schooljaren werkelijkheid.

havenlesprogramma Port Rangers scoort goed

Afgelopen schooljaar hebben ruim 3100 basisschoolleerlingen deelgenomen.

Wereldhavendagen open voor publiek

Om 10.00 uur vond de publieke opening van de #Wereldhavendagen plaats aan de Holland Amerikakade op de Wilhelminapier