Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Tech2do verleidt leerlingen tot techniek

Tech2do_300x200SPIJKENISSE – Op 6, 7 en 8 oktober 2015 vindt in Sporthal Olympia in Spijkenisse Tech2do plaats. Dit bijzondere technische evenement is voor leerlingen en leerkrachten van groep 7 van alle basisscholen van Voorne-Putten en Rozenburg. Het evenement toont de leerlingen hoe interessant techniek is.

Alle basisscholen van Voorne-Putten en Rozenburg zijn door de gemeente uitgenodigd voor dit evenement. 39 Scholen hebben zich aangemeld met 1.150 leerlingen. Op woensdagmiddag is er een openstelling voor ouders en belangstellenden. Hiervoor bent u van harte welkom. Het belooft een mooie, leerzame en actieve happening te worden.

De gemeenten op Voorne-Putten en Rozenburg ondersteunen dit initiatief van harte en nemen diverse kosten op zich. Dit evenement wordt opgezet door de TechNetkring Voorne-Putten, een samenwerkingsverband van scholen die aangesloten zijn bij de onderwijsgroepen Galilei en Penta en een aantal technische bedrijven uit de regio Voorne-Putten.

“De regio Voorne-Putten en Rozenburg heeft veel technische bedrijven op het grondgebied. De vergrijzing van de bevolking én het feit dat te weinig leerlingen kiezen voor een opleiding en beroep in de technische sector, baart de bedrijven maar ook de gemeenten zorgen. Voorne-Putten heeft alles in zich om een economisch en sociaal sterke regio te blijven. Belangrijk is dat de jeugd al in een vroeg stadium kennis maakt met de vele facetten van techniek en ervaart hoe leuk techniek is. De leerling van nu is immers de werknemer van de toekomst.”

Zie voor meer informatie www.technetvoorneputten.nl.



terug naar overzicht
Deel dit bericht: