Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Herfstprogramma in FutureLand

Naast het vaste programma met bus- en rondvaarttours door de modernste haven van Europa, staan er veel extra’s op het programma tijdens de herfstvakantie.

ZHD Stevedores aan Prins Willem Alexander-kade

“De uitgifte past in ons streven om de bestaande haventerreinen in Dordrecht Inland Seaport te revitaliseren met daarbij aandacht voor circulaire economie, duurzaamheid en watergebonden bedrijvigheid."

Drukbezochte Innovation Expo 2018

Minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) voer afgelopen week mee op de op afstand bestuurbare sleepboot van Kotug tijdens de Innovation Expo 2018. De kapitein van het schip bestuurde het vaartuig vanaf de wal.

Baggerbedrijf de Boer wint onderhoudscontract

De aanbesteding werd gewonnen op basis van economisch meest voordelige inschrijving waarbij milieu-eisen, zoals de vermindering van de uitstoot van kooldioxide (CO2) en stikstofoxide (NOx), een belangrijke rol speelden.

Eerste directe shuttle op Hongarije van start

Met de nieuwe treinverbinding van Rail Cargo Operator (RCO) bereiken containers uit de Rotterdamse haven Boedapest binnen dertig uur.

Autonoom varen met drijvend laboratorium

Het is niet de vraag of maar wanneer autonoom varen zijn intrede doet. Om de haven van Rotterdam voor te bereiden op de komst van autonoom varen, heeft het Havenbedrijf Rotterdam een patrouillevaartuig omgebouwd tot een drijvend laboratorium

Tentoonstelling Fabeltjesland in Rotterdam

De expositie met onder andere de originele poppen brengt een hommage aan het best bekeken Nederlandse kinderprogramma ooit: de Fabeltjeskrant.

Twee nieuwe schepen voor Baggerbedrijf De Boer

Naast onderhoudsbaggerwerkzaamheden, worden beide schepen ingezet voor assistentie van de scheepvaart en als standby- en blusboten in geval van calamiteiten.

Druk bezochte Wereldhavendagen afgerond

In Rotterdam zijn vanmiddag de Wereldhavendagen succesvol afgesloten. Op zondag kwamen zo’n 180.000 mensen naar het evenement, waardoor het totale bezoekersaantal van de Wereldhavendagen is uitgekomen op 380.000.

Nieuwe jongerenambassadeurs maritieme sector