Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Tentoonstelling Fabeltjesland in Rotterdam

De expositie met onder andere de originele poppen brengt een hommage aan het best bekeken Nederlandse kinderprogramma ooit: de Fabeltjeskrant.

Twee nieuwe schepen voor Baggerbedrijf De Boer

Naast onderhoudsbaggerwerkzaamheden, worden beide schepen ingezet voor assistentie van de scheepvaart en als standby- en blusboten in geval van calamiteiten.

Druk bezochte Wereldhavendagen afgerond

In Rotterdam zijn vanmiddag de Wereldhavendagen succesvol afgesloten. Op zondag kwamen zo’n 180.000 mensen naar het evenement, waardoor het totale bezoekersaantal van de Wereldhavendagen is uitgekomen op 380.000.

Nieuwe jongerenambassadeurs maritieme sector

Broekman Logistics over projectladingmarkt

Vooruitlopend op Project Cargo Summit op 12 en 13 september bekijk hier een video met key partner Broekman Logistics in Rotterdam.

Havenbedrijf gaat participeren in haven van Pecém

De gemeente Rotterdam en het ministerie van Financiën hebben als aandeelhouders van het Havenbedrijf Rotterdam ingestemd met de participatie in de haven van Pecém, een snelgroeiende haven in Noordoost Brazilië.

Wouter van Benten nieuwe commissaris Havenbedrijf

Wouter van Benten vervangt Ruud Sondag, die recentelijk is aangesteld als CEO van Eneco en daarom afscheid nam van zijn nevenfunctie als commissaris van het Havenbedrijf.

Zand uit Nieuwe Waterweg voor nieuwe ligplaatsen

Het Havenbedrijf Rotterdam deelt in de Maashaven de ligplaatsen opnieuw in zodat een duurzame plek ontstaat, waar alle binnenvaartschepen bij elkaar kunnen liggen.

Steigerbezetting ETT flink gestegen

In goede samenwerking met Havenbedrijf Rotterdam heeft Euro Tank Terminal (ETT) haar steiger in het Calandkanaal verlengd en daarmee de steigerbezetting aanzienlijk verhoogd.

Havenbedrijf gaat glooiingen vervangen

De totale schoonmaakwerkzaamheden zullen naar huidig inzicht tot medio volgend jaar duren. De Rotterdamse haven beschikt over bijna 75 kilometer kademuur en meer dan 200 kilometer glooiingen.