Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

6000 Rotterdamse basisscholieren naar de haven

Rotterdamse aanpak loopbaanoriëntatie van start. Alle Rotterdamse basisschoolleerlingen van groep 6 of 7 maken vanaf dit jaar uitgebreid kennis met de Rotterdamse haven en het werk wat daar te doen is.

Traineeship operator C opleiding een groot succes.

17 erin 17 eruit! Technicom Traineeship operator C opleiding een groot succes. Vrijdag 11 oktober was het zover. Alle 17 kandidaten van de Technicom opleiding Traineeship operator C mochten hun diploma in ontvangst nemen. Na een intensief studieprogramma

Favoriet kunstwerk opening Maasvlakte 2

Op 12 en 13 oktober exposeerde het Maritiem Museum kunstwerken die werden gemaakt tijdens de opening van Maasvlakte 2 op 22 mei eerder dit jaar.

Dag van de Duurzaamheid

Havenbedrijf Rotterdam ontvangt 65 scholieren uit Oostvoorne en Rockanje op Dag van de Duurzaamheid.

5 vragen aan: Mary Dotsch

Het havengevoel van Mary Dotsch, Directeur van het Educatief Informatie Centrum Mainport Rotterdam.

Havennummers: 2235

In deze rubriek laten we maandelijks een directeur of een personeelsmanager uit de haven aan het woord. Vanuit hun functie en ervaring in Mainport Rotterdam geven ze hun kijk op allerlei aspecten van werken in de haven. zoals

Mijn Baan is Top!

Jasperina de Man-Stolk – werkzaam bij Marine Department, Vopak Agencies Rotterdam B.V.

Krachtige kranen staan centraal op MV2

Op het nieuwe land van Maasvlakte 2 werken APM Terminals MVII en RWG hard aan de inrichting van hun nieuwe moderne containerterminals. Stukje bij beetje krijgt de nieuwe haven zo steeds meer vorm.

Zoek jij een nieuwe uitdaging?

Werken in Rotterdamse haven als Customer Service/Logistiek Administratief Medewerker? Volg bij Secretarion Opleiding deze praktijkgerichte klassikale opleiding.

Enorme opkomst open dag Mammoet

21-09-2013 De open dag van Mammoet kon zaterdag rekenen op een grote belangstelling. Voor het middaguur stonden de mensen in de rij voor een kijkje achter de schermen.