Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Nieuwste editie van Talent Gezocht!

Klik op 'Meer informatie' voor de nieuwste editie van Talent Gezocht! en bekijk o.a. het vacature-aanbod van bedrijven bij jou in de buurt en lees artikelen van en over de Mainport.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Overwin obstakels voor brandwondenpatiënten

Dit jaar zet de Harbour Run zich voor het eerst in voor een goed doel in Rotterdam: nieuwe, patiëntvriendelijke verbandwisselkamers in het Brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis.

World Port Hackathon 2016 levert mooie ideeën op

Een 24 uur lange sessie waarin honderd hackers aan de slag gingen met innovatieve toepassingen voor de haven. Er waren deelnemers vanuit de hele wereld, tot Singapore aan toe.

Pioneering Spirit terug op Maasvlakte 2

Het grootste schip ter wereld kwam zondag 4 september terug naar Maasvlakte 2. Op de Noordzee heeft de offshore gigant de afgelopen maand de laatste tests uitgevoerd, waarna het voor de Noorse kust de eerste echte klus klaarde.

Wereldhavendagen succesvol afgesloten

In Rotterdam zijn de Wereldhavendagen op 4 september succesvol afgesloten. Ondanks de sombere weersvoorspellingen kwamen op de zondag zo’n honderdtwintigduizend mensen naar het evenement. Het totale aantal bezoekers is uitgekomen rond de 380.000 mensen.

Wereldhavendagen van start!

De eerste dag van de Wereldhavendagen is van start gegaan vanochtend om 10.00 uur. Laat je inspireren en kom naar Rotterdam dit weekend!

Ontdek de haven in en rondom het EIC in Rozenburg

Op zaterdag 3 en zondag 4 september 2016 is er tijdens de Wereldhavendagen in en rondom het EIC Mainport Rotterdam van alles te beleven! Midden in de haven, op de Landtong in Rozenburg, een spetterend programma over de dynamische wereld van de haven.

Schip op poten blikvanger tijdens Wereldhavendagen

Met nog een ruime week tot de Wereldhavendagen in Rotterdam is definitief bevestigd dat offshore installatieschip Aeolus, van de Nederlandse waterbouwer Van Oord, tijdens het evenement zal afmeren.

TV-serie ‘Hoog’ viert twintig jaar Erasmusbrug

'Hoog’ wordt de hoogste talkshow ter wereld. Op zaterdag 3 september, een dag voor de twintigste verjaardag van de Erasmusbrug, begint RTV Rijnmond met deze achtdelige serie. In iedere aflevering ontmoeten twee prominente Rotterdammers elkaar op 136 meter

Jonge en oude geschiedenis vanuit De Brielse Mare

500 nieuwe chauffeurs aan het werk

De behoefte aan instroom van nieuwe chauffeurs is groot. De samenwerkende partners in de sector spelen daar sinds eind vorig jaar op in met het zij-instroom project ‘2000 chauffeurs gezocht’. Inmiddels hebben al 500 nieuwe chauffeurs werk gevonden.