Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Studio RAP genomineerd voor ARC16 Innovatie Award

In het Innovation Dock op RDM Rotterdam is het eerste door robots gefabriceerde gebouw van Nederland opgeleverd.

SoliQz opent innovatieve proefinstallatie

Na jaren ontwikkelen en testen is het zover. SoliQz is klaar om zijn innovatieve proefinstallatie voor het zuiveren van chemicaliën officieel in gebruik te nemen. Op 13 oktober gaan de deuren open bij het bedrijf, gevestigd in PlantOne in Rotterdam.

Maritieme wereld voorbij de horizon

Zo’n vierhonderd personen uit de maritieme sector verdiepten zich maandagmiddag 10 oktober 2016 in Rotterdam in de toekomst van hun sector tijdens het symposium Blauwdruk 2050, de maritieme wereld voorbij de horizon.

Succesformule Tech2Do

Het techniekevent Tech2Do valt op door de strakke en gemotiveerde organisatie en het enthousiasme van alle deelnemers.

Verolme Trust en Maritiem Museum techniekeducatie

De Stichting Verolme Trust en het Maritiem Museum Rotterdam zijn samenwerking gestart die er op is gericht leerlingen van het basisonderwijs, VMBO en Technasia uit de regio enthousiast te maken voor een technische studie en baan in maritieme sector.

Maeslantkering sluit zaterdag 17 september

Het nabijgelegen Keringhuis, Publiekscentrum Water is deze dag geopend met allerlei activiteiten voor jong en oud.

Overwin obstakels voor brandwondenpatiënten

Dit jaar zet de Harbour Run zich voor het eerst in voor een goed doel in Rotterdam: nieuwe, patiëntvriendelijke verbandwisselkamers in het Brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis.

World Port Hackathon 2016 levert mooie ideeën op

Een 24 uur lange sessie waarin honderd hackers aan de slag gingen met innovatieve toepassingen voor de haven. Er waren deelnemers vanuit de hele wereld, tot Singapore aan toe.

Pioneering Spirit terug op Maasvlakte 2

Het grootste schip ter wereld kwam zondag 4 september terug naar Maasvlakte 2. Op de Noordzee heeft de offshore gigant de afgelopen maand de laatste tests uitgevoerd, waarna het voor de Noorse kust de eerste echte klus klaarde.

Wereldhavendagen succesvol afgesloten

In Rotterdam zijn de Wereldhavendagen op 4 september succesvol afgesloten. Ondanks de sombere weersvoorspellingen kwamen op de zondag zo’n honderdtwintigduizend mensen naar het evenement. Het totale aantal bezoekers is uitgekomen rond de 380.000 mensen.