Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Havenbedrijf verlengt sponsoring Wereldhavendagen

De Wereldhavendagen Rotterdam vinden dit jaar op 2, 3 en 4 september plaats. Op 30 maart wordt tijdens de kick-off bekend gemaakt wat het thema 2016 zal zijn.

Offshore-drukte van Maasvlakte tot Calandkanaal

Op meerdere plekken in de havenstad wordt er hard gewerkt om offshore-faciliteiten verder uit te breiden en te optimaliseren

Height Specialists versiert Erasmusbrug

Geïnspireerd op vijfenzeventig jaar wederopbouw viert Rotterdam in 2016 de stad met een culturele manifestatie: Rotterdam viert de stad!

16 maart Innovatiedag Plant One Rotterdam

Gekleurde kunststoffen en papier snel, milieuveilig en kleurloos terugwinnen. Dat is de circulaire innovatie voor upcycling van grondstoffen, waarmee Ioniqa ons op 16 maart in het test- en demonstratiecentrum van Plant One Rotterdam laat kennismaken.

Commissie MER positief verdieping Nieuwe Waterweg

Deltalinqs en het Havenbedrijf hebben op 1 maart een ‘letter of support’ ondertekend voor de verdieping. De minister van Infrastructuur en Milieu besluit binnenkort over de vergunning.

Wie wordt de Havenwerker van het jaar m/v ?

Tijdens de derde editie van het Rotterdams Havenevenement worden de talenten van de Rotterdamse haven in de spotlight gezet: de Havenwerker van het jaar, het Jong Haventalent, de MCR-prijs en de SmartPort Scriptieprijs.

14-4 Girlsday: Doe mee met je school of bedrijf

Meer vrouwen in de techniek begint bij het enthousiasmeren van jonge meiden. Op 14 april is het Girlsday en werken scholen en bedrijven samen om meisjes op een leuke manier kennis te laten maken met techniek. Zo ook SPIE en het Anna van Rijn College.

Havenbedrijf Rotterdam partner Harbour Run 2016

De inschrijving voor de 4e editie is dinsdag 8 maart gestart. Voor de komende editie heeft de organisatie in het Havenbedrijf Rotterdam een nieuwe partner.

Winnende start-ups PORTXL Selection Days

Het accelerator programma PortXL heeft dinsdag twaalf startende bedrijven geselecteerd voor een intensief coachings- en trainingstraject.

Column Jaap Luikenaar: Talent Gevonden!

Jaap Luikenaar is columnist/tekstschrijver/redacteur, lobbyist en gastdocent met de Rotterdamse haven, industrie en transport als belangrijk aandachtspunt.