Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken

Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Nieuws

Haven Rotterdam overslagrecord door groei van 4,9%

De goederenoverslag in Rotterdam is in 2015 in totaal 4,9% gestegen tot 466,4 miljoen ton. Die stevige groei komt bijna volledig voor rekening van de toegenomen overslag van ruwe olie en olieproducten.

Marktconsultatie bouwen windpark Maasvlakte 2

Succesvolle primeur iTanks Crowdfinance Portal

Bruinsma Freriks Transport haalt in 3,5 uur 659K op voor innovatieve ontgassingsinstallatie.

De vernieuwde Havenmeester Havenkaart online

Het Havenbedrijf heeft - met het gloednieuwe systeem PortMaps - vanaf nu een compleet actuele en overzichtelijke online kaart van de haven beschikbaar.

Havennummers Stefan Koning directeur Profound IDEA

In de rubriek Havennummers laten we maandelijks een directeur of een personeelsmanager uit de haven aan het woord. Vanuit hun functie en ervaring in Mainport Rotterdam geven ze hun kijk op allerlei aspecten van werken in de haven.

Hoe aantrekkelijk is uw bedrijf voor jong talent?

Jong technisch en logistiek talent; de hele Mainport zit er om te springen! Maar.. hoe aantrekkelijk is uw organisatie in de ogen van een stagiair of starter?

Winnaars Femme Tech Bedrijven Awards 2015 bekend

Op deze dag voor en over vrouwen in de techniek werden niet alleen de winnaars van de Femme Tech Bedrijven Awards 2015 bekendgemaakt. Ook zetten zo’n 100 vakvrouwen hun expertise in om oplossingen te vinden voor drie technische vraagstukken.

Havenbedrijf lanceert unieke virtuele haventour

Ruim 42 kilometer aan havengebied bekijken vanachter uw bureau: in de grootste haven van Europa is het voortaan mogelijk.

Rotterdamse haven place-to-be voor innovatie

De haven van Rotterdam zet met partners sterk in op innovatie, het optimaliseren van het innovatieve ecosysteem en het aantrekken van innovatieve start-ups. De stappen die op dit gebied gemaakt worden, beginnen vruchten af te werpen.

IIR Conferentie Opslagtanks

Op 11 & 12 november 2015 vond de jubileum editie van de IIR Conferentie Opslagtanks plaats. Samenvattend kijken deelnemers terug op twee dagen betrokkenheid, vernieuwing, plezier, transparantie, compliance, netwerken en het delen van kennis.