Werken & leren in de haven, techniek, scheepvaart, offshore, logistiek & industrie!

Talent gezocht voor haven en industrie

Talent gezocht voor haven en industrie

Op talent-gezocht.nl vind je alles voor een carrière in de haven, techniek, logistiek, scheepvaart en industrie. Vind een baan die bij je past of zoek een leuke opleiding of stage en start hier je loopbaan in Mainport Rotterdam.

Maak kennis met de beste werkgevers

Maak kennis met de beste werkgevers

Kom alles te weten over de beste werkgevers in de haven en industrie. Lees alles over het bedrijf en de loopbaanmogelijkheden bij de bedrijfspresentaties.

Meer informatie
Snel nieuwe medewerkers vinden?

Snel nieuwe medewerkers vinden?

Plaats snel en voordelig uw vacatures op talent-gezocht.nl en vind de beste kandidaten. Vacatures worden ook doorgeplaatst op onze sociale media.

Meer informatie
  • Zoek vacatures
  • Plaats nu je CV

Zoek vacatures of stages in de haven, techniek,
scheepvaart, offshore, logistiek en industrie!

Uitgebreid zoeken





Sluiten

Ben je op zoek naar een baan? Stuur ons je CV.

   


vacature plaatsen

Marktconsultatie bouwen windpark Maasvlakte 2

Luchtfoto_Maasvlakte_2_LICHTERRijkswaterstaat organiseert een marktconsultatie over het bouwen van een windpark op het strand van de Maasvlakte 2. Met deze marktconsulatie willen we kennis en advies over dit onderwerp inwinnen bij marktpartijen. U kunt hieraan deelnemen door aanmelding via TenderNed.

Voor het plaatsen van windturbines op de zachte zeewering van Maasvlakte 2 verleent het Rijksvastgoedbedrijf een opstalrecht via een openbare inschrijving. De marktconsultatie is de voorbereiding op deze openbare inschrijving.

Doel

Het doel van deze marktconsultatie is om inzicht te krijgen in: 

  • de randvoorwaarden waaronder de openbare inschrijving optimaal kan worden uitgevoerd
  • de ervaring en inschatting van de markt (met name turbinebouwers) met windturbines op het strand
  • het aantal geïnteresseerde, gekwalificeerde marktpartijen
  • de haalbaarheid van de huidige planning
Windturbines op Maasvlakte 2

In 2009 is een convenant ondertekend voor de realisatie van windenergie in de Rotterdamse haven. Windenergie draagt bij aan de doelstelling van de Rijksoverheid om 14% duurzame energie op te wekken in Nederland in 2020. 

De buitencontour van Maasvlakte 2 is een belangrijke locatie om windturbines te plaatsen. Deze contour bestaat uit de zachte zeewering (strand en duin) en uit een harde zeewering (blokkendam en dijklichaam). De harde zeewering, waarvoor ook een openbare inschrijving in voorbereiding is, maakt geen onderdeel uit van deze marktconsultatie. 

Windturbines op zachte zeewering zijn complex door veiligheidsvoorschriften en recreatief gebruik van het gebied. Bij de realisatie van het windpark moet daarom rekening worden gehouden met:

  • de veiligheid en stabiliteit van de zeewering
  • het voorkomen van beperkingen voor bestaande en toekomstige leidingen op Maasvlakte 2
  • natuur en recreatie.
Deelname marktconsultatie
Wilt u deelnemen aan de marktconsultatie, meldt u zich dan aan via TenderNed. Hier vindt u het marktconsultatiedocument. Dat bevat de planning, achtergrondinformatie en een aantal vragen voor u om op te reageren. Wij behandelen uw gegevens strikt vertrouwelijk. De door u ingezonden antwoorden zullen geanonimiseerd worden gepubliceerd op TenderNed. Deelname aan de marktconsultatie is vrijblijvend.

Meer weten?
Op TenderNed – zoek op zaaknummer 31114678 – leest u meer over deze marktconsultatie. Meer informatie over marktconsultaties door Rijkswaterstaat leest u op de pagina Marktconsultaties.

Bron: Rijkswaterstaat 


terug naar overzicht
Deel dit bericht: